Greenlease, een concrete aanpak tot CO₂- en kostenreductie

Een duurzaam wagenpark wordt steeds belangrijker. En met het verlagen van de CO₂ kunt u tegelijkertijd kosten besparen op uw bedrijfswagenpark. Zo voert u duurzaam ondernemen door tot in de bedrijfswagens – iets dat ook een positieve werking heeft op hoe uw klanten tegen uw bedrijf aankijken.

Milieubewust met Greenlease

Greenlease staat voor een totaalaanpak als het aankomt op het verduurzamen van uw bedrijfswagenpark met als einddoel een klimaatneutrale leasevloot van bedrijfswagens.

Bij de start van Greenlease wordt een zogeheten nulmeting van uw wagenpark uitgevoerd. Hierbij kijken we naar uw huidige situatie: hoe ziet het wagenpark eruit, wat is het tankgedrag van uw medewerkers, en nog veel meer. Dit geeft ons, maar vooral u, inzicht in de mogelijke kostenbesparingen.

Mobiliteit en duurzaamheid

Met Greenlease kiest u bewust voor duurzame mobiliteit binnen uw onderneming. Dat heeft niet enkel betrekking op het type bedrijfswagen, maar ook op het rij- en tankgedrag. Minder uitstoot, maar ook minder bekeuringen en ongelukken.

Op basis van de nulmeting brengen we een advies over het huidige wagenpark. Hoe kunt u in de praktijk verduurzaming doorvoeren en wat levert het u op. Uiteraard begeleiden we u om de adviezen om te zetten in actiegerichte punten.

Daarnaast bieden we de cursus ‘Het Nieuwe Rijden’ aan voor uw medewerkers. Dit omvat een uitgebreid e-learning pakket, om bewustwording van duurzaam autorijden te bereiken. Een Safe & Eco driver training maakt daar deel van uit: het in de praktijk brengen van de theorie om het rijgedrag van de bedrijfswagens te optimaliseren. Deze rijstijltraining kan een brandstofreductie van 3% tot 15% opleveren en het aantal ongelukken en schades beperken met 6% tot 80%.

Testimonial Greenlease

Nieuwsgierig welke rol Greenlease in de praktijk speelt? Lees het verhaal van Aschwin Popelier, inkoopadviseur bij provincie Noord Brabant.

Download de testimonial

Meer informatie over Greenlease van Terberg Leasing

We monitoren op periodieke basis de voortgang van de CO₂-reductie en kostenverlaging van uw bedrijfswagens. Deze informatie leveren wij bij u aan in overzichtelijke rapportages. Zo bent u in controle, en kunnen we samen met u de verduurzaming van mobiliteit realiseren.

Zien hoe we met Greenlease uw wagenpark kunnen verduurzamen? Neem contact op met het Team Bedrijfswagens via 030 - 280 75 80 voor de mogelijkheden.

Interesse in een elektrisch aangedreven bedrijfswagen?

 

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 280 75 80
E-mail
bedrijfswagens@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Bedrijfswagens-kopen-leasen

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Bedrijfswagens: Kopen of leasen’

Download de whitepaper