Auto leasen als eenmanszaak

Wilt u als zzp’er zakelijk een auto gaan rijden dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt van uw eigen vermogen een auto kopen, een financiering afsluiten bij de bank of u gaat de auto leasen. Een auto leasen met een eenmanszaak heeft duidelijke voordelen. Terberg Leasing biedt verschillende mobiliteitsoplossingen.

De voordelen van een lease auto als eenmanszaak

Een auto leasen met een eenmanszaak heeft verschillende voordelen. Deze voordelen hebben we onderstaand voor u opgesomd.

  • U ontvangt maar één factuur met alle autokosten. Alle kosten zijn namelijk gebundeld in het leasetarief. Zo houdt u inzicht in uw kosten: u weet precies wat u per maand aan kosten kwijt bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan;
  • Als u een auto koopt, wordt u geconfronteerd met een grote eenmalige investering. Bij leasen betaalt u per maand een vast bedrag.
  • Alle services zijn inbegrepen in het leasetarief: 24-uurs pech hulp, afschrijving, vervangend vervoer, verzekering, onderhoud, banden en reparatie. Dit zorgt voor gemak.
  • De leaseauto komt niet op de balans te staan. Leasen is namelijk een off-balance financiering.
  • U kunt met een representatieve auto voor de dag komen bij uw klanten.

Als eenmanszaak een auto leasen bij Terberg Leasing

Wilt u snel en voordelig een auto leasen als eenmanszaak, dan bent u bij Terberg Leasing aan het juiste adres. Een eenmanszaak brengt allerlei aandachtspunten met zich mee. Met uw eenmanszaak heeft u voldoende financiële middelen nodig om uw bedrijf succesvol te maken. Een leaseauto is dan een geschikte keuze voor de invulling van uw mobiliteit omdat u geen grote investering in één keer hoeft te doen. Terberg Leasing heeft verschillende mogelijkheden om als eenmanszaak een auto te leasen, waardoor u zorgeloos onderweg bent!

Onderstaand zullen we een aantal leaseproducten van Terberg Leasing toelichten.
Shortlease.nl – Voor een eenmanszaak is de looptijd erg belangrijk. Voor flexibele mobiliteit vanaf 1 maand heeft Shortlease.nl dé oplossing.
Moovler – Direct rijden met een voorraadmodel .
Ocassion lease – Tegen scherpe prijzen en een kortere termijn.
Private Lease – Wilt u als eenmanszaak privé een auto? Private Lease van Justlease.nl biedt deze mogelijk tegen een vaste lage prijs.

Interesse in auto leasen?
Bekijk snel ons aanbod!

Naar ons aanbod