Auto leasen zakelijk

Zakelijk zijn er verschillende financieringsmogelijkheden om een auto te rijden. Indien er voldoende financiële middelen zijn, denkt men vaak aan het kopen van een auto. Eén alternatief voor kopen is zakelijk een auto leasen.

Waarom een auto zakelijk leasen?

Als u op zoek bent naar een nieuwe of jong gebruikte auto, is leasen een interessante optie. Waarom leasen? U of één van uw medewerkers rijdt in een nieuwe of jong gebruikte auto met vele extra’s. Zo zijn de services zoals onderhoud en reparatie inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. Ontdek auto leasen zakelijk!

Er zijn twee belangrijke factoren die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

  • Financiën – met leasen heeft u geen groot aankoopbedrag in één keer nodig. Als u een auto wilt kopen, dient u als organisatie over voldoende liquide middelen te beschikken. De onderneming moet een flinke investering doen en de leaseauto op de balans plaatsen. Als u besluit om de auto zakelijk te leasen, dan komt de auto niet op de balans te staan. Zo ontstaat er meer financiële ruimte voor investeringen.
  • Beheer – Alles omtrent wisselingen, berijdersvragen én services zoals schade en onderhoud wordt geheel uit handen genomen door de leasemaatschappij. Bij Terberg Leasing worden de services direct geregeld en afgehandeld. De afdeling Customer Care helpt uw berijders graag bij het beantwoorden van vragen. Zo heeft u minder omkijken naar het beheren van het wagenpark en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele kosten. U houdt hierdoor meer tijd over voor andere werkzaamheden. 

Naast de twee belangrijke factoren profiteert u ook van andere extra’s:

  • keuze uit een ruim aanbod van leaseauto’s;
  • gemiddeld elke 3 jaar rijdt een medewerker een nieuwe auto;
  • de onderneming heeft geen restschuld of aanbetaling;
  • alle autozaken en administratietaken worden efficiënt geregeld. 

Daarom een auto zakelijk leasen bij Terberg Leasing!

Bij Terberg Leasing bent u aan het juiste adres voor uw lease -en mobiliteitsvraagstukken. Wij bieden u diverse leasemogelijkheden, van leasen uit voorraad tot duurzame en innovatieve leaseoplossingen .
Zo kunnen wij u de beste leaseoplossing voor uw organisatie bieden en krijgt u advies op maat van onze vaste contactpersonen. Met onze persoonlijke service zijn wij een leasemaatschappij waar de relatie met de klant centraal staat.

 

Interesse in auto leasen?
Bekijk snel ons aanbod!

Naar ons aanbod