Een auto leasen als zzp’er bij Terberg Leasing

Als zzp’er blijft er de eerste jaren vaak geen financiële ruimte over om een auto aan te schaffen. Om klanten te kunnen bezoeken is mobiliteit echter een voorwaarde. Terberg Leasing speelt met Terberg Leasing Plus in op auto leasen voor zzp’ers met speciale leaseconstructies. Hierbij kunt u niet alleen denken aan kortlopende en flexibele contracten maar ook aan aan verschillende mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan leasen.

Daarnaast zijn er altijd 2 mogelijkheden voor een soepele kredietacceptatie. Via recente jaarcijfers en als je die niet hebt kan er een check worden gedaan op je persoonlijke situatie. Klik hier voor meer informatie over het acceptatieproces voor zzp'ers.

Bekijk de voordelen over leasen voor zzp'ers

Wat betekent een auto leasen voor de zzp’er?

Als zzp’er heb je allerlei mogelijkheden om de mobiliteit te regelen. Je kunt kopen, financieren, zakelijk leasen of prive leasen. Het is maar net wat het beste uitkomt. Heb je voldoende financiële middelen om een auto te kopen? Is een auto leasen voor een zzp’er makkelijker en goedkoper?

Een zzp’er heeft met leasen keuze vrijheid

Jij besteedt je geld en tijd liever aan de core business en hebt daarom de keuze gemaakt voor een lease auto. Zoals vele zzp’ers al voor jou hebben gedaan. Als je een auto least, rijd je een spiksplinternieuwe auto voor een vast leasetarief per maand en bovendien wordt alles rondom de auto voor je geregeld. Zelfs de administratie komt op 1 maandelijkse factuur. Afhankelijk van de werkzaamheden kies je voor een langere of kortere periode. Voor privé of zakelijk leasen. De meest voordelige oplossing wordt bepaald door fiscale en financiële aspecten en de kredietacceptatie.

Kan je als zzp’er een auto zowel privé als zakelijk leasen?

Als zzp’er zit je in een zeer luxe positie. Jij kunt zowel privé als zakelijk je auto leasen. De vraag is wat is de beste keuze? Beide hebben namelijk voor- en nadelen. Voor een zzp’er heeft de keuze veelal te maken met je persoonlijke of zakelijke situatie of wat financieel of fiscaal aantrekkelijker is. Met leasen rijd je in ieder geval altijd een zonder grote investering, profiteer je van de inkoopvoordelen en wordt alles rondom je auto geregeld.

Flexibel en voordelig rijden?

Terberg Leasing Plus kent niet alleen zakelijk als privé een auto leasen voor de zzp’er maar ook het unieke Auto Abonnement: 12 maanden een nieuwe auto leasen tegen een zeer lage prijs. Als zzp’er weet je immers niet van tevoren hoelang je opdrachten duren, waar je volgende opdrachtgever is gevestigd. Kortom, flexibiliteit hoort bij je. Dat geldt ook voor je mobiliteit. Vandaar dat ons zakelijk Auto Abonnement een flexibele leasevorm is tegen scherpe tarieven.
Kijk direct op Auto Abonnement voor meer informatie.

Waarom zakelijk leasen als zzp’er?

  • Geen BKR-registratie
  • Leasekosten zijn aftrekbaar van de winst
  • Rijd je meer dan 500 kilometer privé dan betaal je bijtelling
  • BTW is terug te vorderen

Zakelijk aanbod

Meer informatie

Privé leasen als zzp’er?

  • BKR-registratie
  • Kilometervergoeding is aftrekbaar van de winst
  • Geen bijtelling
  • Snelle kredietacceptatie

Privé aanbod

Meer informatie