Groot bereik met autobestickering

Autobelettering of autobestickering of auto wrappen is een populaire manier om uw zakelijke auto’s van uw huisstijl voorzien. Hiermee wordt uw bedrijf herkenbaar en kunt u werken aan uw naamsbekendheid. Autobestickering is een sterk communicatiemiddel waarmee u al snel een groot bereik creëert.

Het grootste voordeel van het bestickeren van uw auto, vrachtwagen, bestelbus, trein, oplegger of ander openbaar vervoer, is dat u direct reclame maakt naar iedereen die u passeert op de weg. Of die om zich heen kijken als u voor het stoplicht of in de file staat te wachten. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn, nemen we de bestickering op andere auto’s waar.

Praktische tips:

1. Auto wassen voor het bestickeren

Heeft u een afspraak om uw auto te laten bestickeren of wrappen, haal hem van te voren nog even door de wasstraat (wel een standaardprogramma zonder wax). Een schone auto is belangrijk voor de hechting van de folie aan de lak.

2. Geen zichtplaats of verlichting afplakken

De auto kan volledig bestickerd worden, behalve als het zicht van de berijder wordt belemmerd. Daarom moeten de voorruit, achterruit en de zijramen aan de voorkant vrij blijven. Er mogen ook geen stickers over de verlichting (koplampen, remlichten, etc.) worden geplakt.

3. Houd het design simpel

Een auto beplakken met veel tekst kan maar is niet effectief. Vuistregel: belettering moet binnen 3 seconden te lezen zijn. Een simpel design heeft veel meer impact. Een korte slogan of de bedrijfsnaam is genoeg.

Veel van onze (nieuwe) klanten zijn geïnteresseerd in het laten bestickeren van hun zakelijke auto’s. Zeker auto’s die veel onderweg zijn. U bereikt hiermee een aanzienlijke groep mensen. Om u ook te laten ervaren wat bestickering voor uw naamsbekendheid kan doen, hebben we van 1 mei tot en met 30 juni een forse kortingsactie. U kunt nu bij het zakelijk Auto Abonnement uw auto al bestickerd rond laten rijden voor maar € 9,50 per maand. Dat is een korting van meer dan 50%. Voor advies kunt u altijd bellen naar 030 280 85 75.

Zakelijk Auto Abonnement

Waarom autobestickering?

  • Met autobestickering bereikt u in uw regio een grote doelgroep.
  • Een bestickerde auto heeft een bereik heeft van ruim 160.000 ‘impressies’ per maand.
  • Autobestickering is een voordelige manier van uw naamsbekendheid vergroten.
  • Autoreclame informeert en zorgt voor herkenning
  • Goede autoreclame wordt over het algemeen beter en langer onthouden dan bijvoorbeeld een reclamefolder of poster.
  • Ziet er professioneel uit.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief over leaseoplossingen.

Klanten geven ons een

8.3 / 10Gebaseerd op 1148 recensiesPowered by ExpointsSchrijf een beoordeling

Het laatste nieuws

Het nieuwsoverzicht bekijken