Bedrijfsauto kopen

Wanneer uw leasetermijn er op zit, heeft u de mogelijkheid om de bedrijfsauto tegen een aantrekkelijke prijs over te nemen. Vanaf 3 maanden voor het einde van het contract kunt u de prijs opvragen voor het kopen van uw auto. Ook als u nog geen leaserijder bent bij Terberg Leasing hebben wij de mogelijkheid om een bedrijfsauto te kopen. Bij het kopen van de bedrijfsauto moet u alleen wel rekening houden met een aantal verschillende factoren.

Een Bedrijfsauto kopen vs. opnieuw leasen

 

Wat zijn de voordelen van uw bedrijfsauto kopen aan het eind van het leasecontract?

  • U bent volledig eigenaar van de bedrijfsauto.
  • Lagere aanschafprijs dan bij het kopen van een vergelijkbare occasion op de markt.
  • U kent de staat van de auto.

En de nadelen?

  • De bedrijfswagen komt op uw balans te staan.
  • U loopt meer risico: reparatie en onderhoud, banden, verzekering en restwaarde zijn voor uw eigen rekening.
  • Als de bedrijfswagen tijdelijk niet kan worden gebruikt door bijvoorbeeld schade, dan dient u zelf vervangend vervoer te regelen tegen hoge kosten.

Afhankelijk van uw behoefte kunt u er ook voor kiezen om opnieuw te gaan leasen. U rijdt in een nieuwe auto waarbij u blijft profiteren van onze services zoals onderhoud, verzekering, banden en 24-uurs pech hulp. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Bovendien zorgen wij voor vervangend vervoer, als uw bedrijfsauto een onderhoudsbeurt of reparatie nodig heeft. De leaseprijs blijft hetzelfde en u kunt altijd doorgaan met uw werkzaamheden.

Een Bedrijfsauto kopen bij Terberg Leasing

Na afloop van de leasetermijn kunt u de leaseauto via Terberg Leasing overnemen. U weet precies in welke staat de auto verkeert. Daarnaast is de overname van een bedrijfsauto vaak voordeliger dan het aanschaffen van een vergelijkbare occasion via de dealer.

Bent u nog geen leaserijder bij Terberg Leasing en wilt u wel voordelig een bedrijfsauto rijden? Wij bieden u de mogelijkheid om een occasion te rijden. Ons gevarieerde aanbod van dealeronderhouden occasions worden aangeboden tegen scherpe prijzen en de complete onderhouds- en schadehistorie is bekend.

Sluit uw huidige bedrijfsauto nog goed aan op uw werkzaamheden? Bereken de prijs van uw bedrijfsauto! Vul het formulier in met de juiste gegevens en u ontvangt zo snel mogelijk de verkoopprijs.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via 030 288 47 74! Of bekijk alle occasion modellen.

Occasions