Bedrijfsauto kopen

Bent u op zoek naar een bedrijfsauto voor het vervoer van kleine pakketten? Of heeft u voor uw werkzaamheden een bedrijfsauto met veel laadruimte nodig? Dan bent u bij Terberg Leasing aan het juiste adres. Binnen de leasebranche worden wij gezien als ‘de specialisten’ op het gebied van Bedrijfswagens. Sinds 1 januari 2014 beschikken wij dan ook over een speciaal bedrijfswagen team!

Via Bedrijfswagenleasen.nl , het eerste online bedrijfswagenplatform, kunnen wij u zowel standaard als maatwerkoplossingen bieden. Wij adviseren u graag over de inrichting van de gewenste bedrijfswagen. Naast een mobiliteitsoplossing is de bedrijfsauto immers een onmisbaar ´gereedschap´ bij uw werkzaamheden.

De kosten van een bedrijfsauto leasen

De kosten voor het leasen van een bedrijfsauto zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het type bedrijfsauto en de aanvullende accessoires. Verder zijn de maandelijkse kosten met full operationele lease overzichtelijk. U kunt namelijk een bedrijfsauto leasen inclusief alle services:

  • reparatie, onderhoud en banden;
  • 24-uurs pechhulp;
  • all risk verzekering, WA en Casco;
  • HSB (motorrijtuigenbelasting);
  • afschrijving en rente.

U hoeft alleen de brandstofkosten zelf te betalen.

Een bedrijfsauto leasen bij Terberg Leasing.

Een bedrijfsauto leasen? Dit biedt u alle vrijheid! Bij bedrijfswagens van Terberg Leasing kiest u voor full operationele lease. Hierdoor beschikt u over splinternieuwe bestelauto’s tegen een vast maandelijks tarief. Zo hoeft u niet in één keer een groot aankoopbedrag te betalen. Doordat alle services zijn opgenomen in het maandelijkse leasetarief komt u daarnaast niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Ons bedrijfswagen team is erop gebrand om optimale dienstverlening te bieden. Snel, duidelijk en volledige transparantie staan centraal! Dit vindt u ook terug op onze websites: terbergleasing.nl en Bedrijfswagenleasen.nl . Bij Bedrijfswagenleasen.nl kiest u heel eenvoudig online een bedrijfswagen uit.

Vraag een offerte aan en profiteer naast onze aantrekkelijke prijzen van een gunstige tariefstelling!

Offerte aanvragen