Haal het beste uit uzelf en uw wagenpark

Efficiënt wagenparkbeheer is naast een uitdagende taak ook een tijdrovende klus. Alleen al het operationeel beheer en het beantwoorden van vragen van collega’s die in een bedrijfswagen rijden, kosten vaak veel tijd. Tijd die u liever inzet voor strategisch mobiliteitsbeleid. Daarmee kunt u immers écht het verschil maken.

Wij snappen dat, want wij zijn ook ondernemers. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is dat u zich focust op kostenbeheersing, innovatie en het optimaal benutten van uw wagenpark. Met onze diensten krijgt u precies de juiste ondersteuning om hierin te excelleren.

Wij nemen u alle operationele zaken uit handen

Terberg Leasing Bedrijfswagens neemt u alle praktische zaken rondom het wagenparkbeheer uit handen. Denk aan de administratie, facturatie, rapportages over het gebruik en verbruik van uw wagenpark, het herstellen en afhandelen van schade en het onderhoud. U heeft er geen omkijken naar. Dat scheelt u enorm veel tijd en u krijgt een goed inzicht in het gebruik en de kostenstructuur van uw wagenpark.

Dit biedt Terberg Leasing Bedrijfswagens

Ontzorging van onze relaties kent diverse facetten: uitbesteding die past bij uw wensen, een bedrijfswagen die turnkey kan worden afgeleverd, een gebruikersvriendelijk extranet en nog een aantal diensten die u als ‘extra’s’ kunt toevoegen. Uw mobiliteit goed geregeld, zodat u kunt ondernemen. Daarvoor moet u bij ons zijn.

Ontdek onze expertise

Ontzorging door Terberg Leasing Bedrijfswagens

  • Wagenparkbeheer in professionele handen
  • Verzekerd van mobiliteit
  • Specialistische kennis van bedrijfswagens
  • Alle berijdersvragen bij onze helpdesk
  • Inzicht in het wagenpark door rapportages
  • Slimme mobiliteitsoplossingen

Ontzorging als basis

Nieuwsgierig waarom een ondernemer als Dick van Veelen van Vis Groep zijn wagenparkbeheer uitbesteed?

Download de testimonial

Wij bieden u ontzorging

Ready2Go

Als ondernemer bent u liever druk bent met uw klanten dan met bedrijfswagens. Daarom het Ready2Go pakket. Een compleet ingerichte bedrijfswagen die voldoet aan alle veiligheidseisen.

Bekijk de aanbieding

Turnkey oplossing

Zonder ‘gedoe’ in een volledige ingerichte bedrijfswagen op pad? Wij nemen u alles uit handen. Zodat u meer tijd kunt besteden aan klanten en nieuwe opdrachten.

Download de brochure

Extra diensten

We maken het u graag gemakkelijk. Daarom hebben we nog een aantal extra diensten voor uw bedrijfswagens ontwikkeld, zoals de brandstofpas, de winterbandenregeling en schadepreventie.

LEES VERDER

mijnXTL.nl

We hebben verschillende hulpmiddelen om u werk uit handen te nemen. Zoals mijnXTL.nl. Dit is uw persoonlijke leasedashboard in een beveiligde online omgeving om uw wagenpark te beheren.

LEES VERDER

Wagenparkbeheer

Er zijn verschillende redenen waarom ondernemingen besluiten om hun bedrijfswagenpark te leasen. Uitbesteding aan een ‘partij’ met expertise op dit gebied zal immers meer opleveren dan kosten.

LEES VERDER

Tools voor Wagenparkbeheer

Hoe kunnen wij úw bedrijf helpen?

Download de white paper
‘Tools voor Wagenparkbeheer’.

Download de whitepaper