Laat ons uw brandstofadministratie regelen

U kunt de brandstofadministratie van al uw geleaste bedrijfswagens aan ons uitbesteden. Geen losse bonnen meer en alle brandstofkosten overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Dat scheelt tijd!

Hoe het werkt

Uw berijders van de bedrijfswagens krijgen een brandstofpas waarmee ze kunnen tanken bij elk benzinestation in Nederland. U ontvangt van ons maandelijks een factuur met een afgesproken bedrag dat u als brandstofvoorschot betaalt.

Dit bedrag is een inschatting die is gebaseerd op actuele brandstofprijzen, een berekening van jaarkilometers en het gemiddelde jaarverbruik van het type bedrijfswagen. De maand erna verrekenen wij het verschil tussen het voorschot en de werkelijk getankte brandstof.

Nationale of internationale brandstofpas

Naast de nationale brandstofpas kunt u ook kiezen voor een internationale brandstofpas. Binnen Europa kunt u dan bij ruim 30 duizend tankstations terecht. Met deze pas behoort ook het betalen van de toeslag voor tolwegen en tunnels in het buitenland tot de mogelijkheden.

Samenwerking met Multi Tank Card

Voor deze regeling werken wij samen met Multi Tank Card. U kunt op de site van Multi Tank Card meer lezen over het gebruik van de brandstofpas.

Naar Multi Tank Card

Maakt u al gebruik van Multi Tank Card? Log dan via onderstaande link in als beheerder.

Inloggen bij Multi Tank Card

Meer informatie over de Brandstofpas?

Voor vragen over de brandstofpas en brandstofadministratie kunt u terecht bij onze medewerkers van Customer Care via 030 -288 47 74

Tools voor Wagenparkbeheer

Hoe kunnen wij úw bedrijf helpen?

Download de white paper
‘Tools voor Wagenparkbeheer’.

Download de whitepaper