Veilig de weg op met winterbanden

Met de extra optie ‘Winterbanden’ kunnen uw berijders in de winter ook veilig de weg op. De bandenwisseling vindt plaats in het najaar en voorjaar.

Waarom winterbanden op uw leaseauto?

Met winterse omstandigheden hebben uw bedrijfswagens meer grip op de weg met winterbanden dan met gewone banden. Vooral bij een glad wegdek door sneeuw of ijzel is het aan te raden winterbanden te monteren. Niet alleen voor de veiligheid van uw berijders maar ook voor de andere weggebruikers. In een aantal wintersportlanden zijn winterbanden verplicht!

Gratis montage en opslag

Onze winterbandenregeling geldt voor uw complete bedrijfswagenpark. De berijders kunnen niet apart van deze regeling gebruikmaken. Tijdens het afsluiten van het leasecontract kan worden gekozen voor de winterbandenregeling. Aan het einde van het leasecontract zijn de banden over te kopen.

In de regeling zit de montage van de banden en ook de opslag ervan. Wij hebben een contract met een vaste bandenleverancier; momenten werken wij samen met Euromaster

Meer informatie over de Winterbandenregeling?

Nieuwsgierig naar het afsluiten van een winterbandenregeling voor uw berijders van bedrijfswagens? Neem dan contact op met een van onze medewerkers Customer Care via (030) 288 47 74

 

Tools voor Wagenparkbeheer

Hoe kunnen wij úw bedrijf helpen?

Download de white paper
‘Tools voor Wagenparkbeheer’.

Download de whitepaper