mijnXTL.nl: in- en overzicht vanachter het bureau

We hebben verschillende hulpmiddelen om u werk uit handen te nemen. Zoals mijnXTL.nl. Dit is uw persoonlijke leasedashboard in een beveiligde online omgeving om uw wagenpark te beheren.

24/7 Alle gegevens bij de hand

Zodra u uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord intypt, heeft u toegang tot alle informatie over uw bedrijfswagenpark. Of het nu gaat om schademeldingen, wagenparkadministratie of periodiek onderhoud. Naast actuele contract- en autogegevens bekijken kunt u ook bijvoorbeeld bestuurderswisselingen en andere wijzigingen doorvoeren.

24/7 open voor uw berijders

Er is een speciaal gedeelte van mijnXTL.nl voor uw berijders ingericht. Berijders kunnen daar gegevens over hun auto en contract inzien, adreswijzigingen doorvoeren en documenten en formulieren opvragen

24/7 inzicht en sturing

Op mijnXTL.nl heeft u 24/7 de actuele managementinformatie bij de hand: kengetallen van uw bedrijfswagenpark of selecties daaruit tot op het niveau van individuele bestuurders

U kunt diverse rapportages maken, bijvoorbeeld basisrapportages voor schade en onderhoud, bekeuringen enzovoorts. Met de Wagenparkmonitor krijgt u een compleet beeld van uw wagenpark. Met de Gedragsrapportage krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw berijders en kunt u bijvoorbeeld inzoomen op voorkombare schades en het invoeren van kilometerstanden bij het tanken.

In een eigen dashboard kunnen berijders hun rijgedrag inzien. De scores van hun brandstofverbruik, bekeuringen, schades, vervangende auto, reparatie en onderhoud en banden worden afgezet tegen het gemiddelde cijfer van de collega’s.

Gebruik onze kennis om uw wagenpark te optimaliseren

Ons team Bedrijfswagens helpt u graag uw bedrijfswagenpark zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten en te beheren.

 

Tools voor Wagenparkbeheer

Hoe kunnen wij úw bedrijf helpen?

Download de white paper
‘Tools voor Wagenparkbeheer’.

Download de whitepaper