Poolbeheer: ondersteuning bij wagenparkbeheer

Als het goed is, zijn uw bedrijfswagens altijd in beweging. Toch komt het voor dat een of meer bedrijfswagens tijdelijk stil komen te staan. Of dat er een bestuurderswissel moet plaatsvinden. Dat kost geld en tijd. In deze situaties helpen wij u graag met een oplossing.

Stilstandsregeling

Bij tijdelijke stilstand van een of meerdere van uw bedrijfsauto’s wilt u de kosten zo laag mogelijk houden. Dat snappen wij. Wij zijn immers ook ondernemers. In dit geval kunt u gebruik maken van onze Stilstandsregeling en de ‘overtollige’ bedrijfswagen(s) voor één tot drie maanden bij ons op een afgesloten parkeerterrein neerzetten.

Na de periode van stilstand crediteren wij de helft van het leasebedrag van de betreffende periode. De contractduur wordt met de stilstandsperiode verlengd.

Wilt u dat onze Transportafdeling de auto ophaalt en terugbrengt? En wilt u de bedrijfswagen weer in optimale staat aan de berijder overhandigen? Dan kunt u de Stilstandregeling combineren met de Terberg Pitstop®.

Terberg Tussenrapport

Gaat er een wisseling van bestuurders voor een bepaalde bedrijfswagen plaatsvinden? En wilt u de staat van de bedrijfsauto onderzoeken? Of bent u gewoon benieuwd naar de conditie van ervan? Dan maken we een uitgebreid Tussenrapport. Natuurlijk maken we de auto ook helemaal schoon en vullen de vloeistoffen bij.

Terberg Pitstop®

De Terberg Pitstop® is een nog completere versie van het Terberg Tussenrapport. Naast het uitvoerige onderzoek naar de staat van de bedrijfswagen en het schoonmaken, voeren wij direct eventueel onderhoud en (schade)reparaties uit. De auto is daarna weer zo goed als nieuw.

Contact opnemen?

Wilt u uw stilstand beperken en de kwaliteit van uw wagenpark bewaken dan zijn we u graag behulpzaam. Heeft u antwoorden of advies nodig dan kunt u altijd bellen met onze bedrijfswagens experts via 030 – 280 75 80.

 

Kopen of Leasen?

Bedrijfswagens-kopen-leasen

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Bedrijfswagens: Kopen of leasen’

Download de whitepaper