Shortlease, de ultiem flexibele leasevorm

Als ondernemer bent u op zoek naar flexibiliteit voor uw bedrijfswagenpark. Want er komt bijvoorbeeld plotseling akkoord voor een groot project of u kunt een klus aannemen die een ander laat liggen. Daar is Shortlease bij uitstek de oplossing voor.

Shortlease is, zoals het woord al zegt, een (zeer) korte leasevariant. U of uw medewerkers krijgen de beschikking over een bedrijfsauto voor minimaal 1 maand tot maximaal 1 jaar. Deze is na een maand zelfs per dag kosteloos opzegbaar. En ook nog eens gunstig geprijsd aangezien wij altijd populaire bedrijfswagens zelf op voorraad hebben.

Waarom Shortlease

De voordelen van Shortlease

  • Binnen 3 dagen beschikking over een bedrijfswagen
  • Na 1 maand dagelijks opzegbaar
  • Altijd de nieuwste modellen beschikbaar
  • Inclusief alle leaseservices
  • Laag eigen risico

Waarom Shortlease

Shortlease is een zorgeloze leasevorm. De vele voordelen hebben eraan bijgedragen dat shortlease in korte tijd een populaire manier van leasen is geworden.

Full operational

Het rijden van een bedrijfsauto middels shortlease betekent bij ons dat alle servicecomponenten zijn inbegrepen. U geniet alle voordelen van ‘normale’ full operational lease. Dat houdt dus in dat we er voor u zijn bij de afwikkeling van schadegevallen. Dat motorrijtuigenbelasting, onderhoud, verzekeringen en eventueel brandstofadministratie zijn inbegrepen. En in het geval van pech kunt u gebruik maken van een 24-uurs pechservice.

U bent in controle

Shortlease van bedrijfswagens geeft u flexibiliteit, maar u blijft in controle. Zo ontvangt u een duidelijk administratief overzicht van alle bedrijfswagens, en denken we met u mee waar nodig.

Terberg Shortlease

Shortlease van bedrijfswagens

Door de voordelen is shortlease bij uitstek de leasevorm voor bedrijven met een wisselende behoefte aan bedrijfswagens. Benieuwd naar uw specifieke mogelijkheden?

Neem contact op met uw leaseadviseur of bel direct 030 280 75 80 voor de mogelijkheden en een passend aanbod.

Of bekijk hier ons aanbod

 

Kopen of Leasen?

Bedrijfswagens-kopen-leasen

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Bedrijfswagens: Kopen of leasen’

Download de whitepaper