Sale & Lease Back van bedrijfswagens

U verkoopt uw wagenpark aan ons en u least deze bedrijfwagens van ons terug. Uiteraard tegen gunstige voorwaarden: zowel qua verkoopprijzen als leasevorm. De bedrijfswagens least u middels full operational lease zodat u zeker weet dat u en uw medewerkers volledig worden ontzorgd: zaken als afschrijving en administratie, onderhoud, verzekering, schadeafhandeling en pechhulp zijn inbegrepen.

Sale & Lease Back in de praktijk

Sale & Lease Back geeft u invloed op de vaststelling van de verkoopprijs van de auto of het wagenpark. U kunt de auto’s tegen een actuele boekwaarde aan ons verkopen. Zodat de mobiliteitsinvesteringen vrijkomen om uw bedrijf te laten groeien.

U hoeft niet te wachten tot uw wagenpark aan vervanging toe is; de overstap naar leasing is op ieder moment mogelijk. De bedrijfswagens komen in beheer bij Terberg Leasing, dat met ruim 45 jaar ervaring en kennis weet wat bedrijven zoals die van u nodig hebben. Zo bieden we u een optimale kosten- en procescontrole. De periodieke managementinformatie geeft direct en duidelijk inzicht in de autokosten, samen met de verzamelfactuur.

Met Sale & Lease Back nemen we u dus alle zorgen uit handen. Zodat u zeker weet dat de bedrijfswagens blijven rijden en uw organisatie kan renderen.

Voordelen voor uw bedrijfswagens bij Sale & Lease Back

  • U ontvangt gedetailleerde rapportages met advies voor extra kostenbesparing
  • Alle administratie rond uw wagenpark nemen wij uit handen, waardoor u meer tijd beschikbaar heeft om te focussen op uw core business
  • Volledige verzorging reparatie en onderhoud en vervangend vervoer zodra u dit nodig heeft
  • Meer financiële ruimte voor investeringen en u behoudt dezelfde mobiliteit

Benieuwd naar Sale & Lease Back voor uw organisatie?

Neem contact op met het onze bedrijfswagen experts en bel direct 030 280 75 80 voor de mogelijkheden en een passend aanbod.

 

Sale & Lease Back

Versterk uw werkkapitaal door uw wagenpark uit handen te geven

Download de brochure ‘Sale & Lease Back’

Download de brochure