Diesel leasen bij Terberg Leasing

Terberg Leasing is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Bij ons kunt u alle merken/modellen leasen zowel diesel als benzineauto’s. Wij bieden uw verschillende diesel modellen aan met de uitgebreide services van operationele lease. In het leasepakket zijn alle diensten inbegrepen. Hierbij kunt u denken aan verzekering, rente, afschrijving, vervangend vervoer, onderhoud en schade. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw mobiliteit. Hierdoor blijft er voor u meer tijd over om te werken.

Voordelen van een diesel lease auto

Heeft u al de afweging gemaakt tussen een diesel- of benzine auto leasen? Of het voor u voordeliger is om een diesel auto te leasen, hangt af van het aantal kilometers dat u of uw medewerker per jaar gaat rijden. Het omslagpunt ligt veelal rond de 40.000 km per jaar wanneer een diesel auto rendabel wordt. Verder ligt de brandstofprijs voor een dieselauto lager dan de prijs voor een benzineauto. De keuze is afhankelijk van het verschil in prijs per liter en het zuiniger verbruik van de diesel. Die moeten ervoor zorgen dat de hogere investering en hogere wegenbelasting worden terugverdiend. Onze medewerkers helpen u graag bij uw beslissing. Neem contact op via 030 288 47 74.

Modellen dieselauto’s bij Terberg Leasing

Als merkonafhankelijke leasemaatschappij bieden wij allerlei merken en modellen diesels aan. Wij helpen u graag bij de invulling van uw mobiliteit. Door onze standaard tot maatwerkoplossingen hebben we altijd een leaseauto en dienstverlening die het beste bij uw vervoersbehoefte past. Bent u op zoek naar een personenwagen? Wij bieden de populairste modellen van dit moment aan: Volkswagen Golf, Skoda Octavia en Opel Astra. Via onze configurator kunt u de gewenste leaseauto selecteren.

Of heeft u voor u business een bedrijfswagen op maat nodig? Onze bedrijfswagenadviseurs helpen u bij het inrichten van een bedrijfsauto om het werken zo optimaal mogelijk te maken. Neem contact met onze specialisten op via (030) 280 75 80.

Bekijk ons aanbod! 

Bij Terberg Leasing hebben we verschillende mogelijkheden voor u. Wij bieden mobiliteitsoplossingen aan voor personenwagens en bedrijfswagens. Wilt u passend vervoer voor een flexwerker? Dan is ons product Extra Flexibel voor u interessant. Heeft u voor een tijdelijke klus een bedrijfswagen nodig? Dan is shortlease of occasion lease voor u aantrekkelijk. Op zoek naar een oplossing voor het verduurzamen van uw wagenpark? Met onze Greenlease totaalaanpak helpen wij u het bedrijfswagenpark te verduurzaamheden. Wilt u de operationele zaken uitbesteden? Dan nemen wij het wagenparkbeheer voor u uit handen.

Bekijk ons aanbod. Onze ervaren leaseadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze? Neem contact op via (030) 288 47 74.

Waarom Terberg Leasing?

  • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
  • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
  • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
  • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons