Top 10 elektrisch rijden APPS

 1. NewMotion
  Vind alle publieke laadpalen bij u in de buurt of onderweg. U krijgt actuele informatie over  beschikbaarheid, laadsnelheid en laadtarieven in de buurt. Is uw favoriete laadpaal bezet dan ontvangt u een melding als deze weer beschikbaar is. Starten en stoppen van laadsessie via de app bij groot aantal laadpunten.
  IOS - Android
 2. DriveGuide
  De DriveGuide biedt u alles-in-één rijervaring. Het biedt u bijvoorbeeld automatische ritregistratie, automatisch stoppen met betalen bij wegrijden na parkeren, Inzicht in rijgedrag en autostatus en parkeerlocaties en locaties benzine en oplaadstations.
  IOS - Android
 3. Vandebron slim laden
  Slim elektrisch laden via de Vandebron app. Duidelijk inzicht in alle kosten en opbrengsten.
  IOS - Android
 4. IONIQ car sharing
  Deelauto platform specifiek gericht op de elektrische Hyundai IONIQ. Voor nu alleen in Amsterdam maar wordt ook in andere steden verwacht.
  IOS - Android
 5. Chargebump
  Een bekend probleem voor elke elektrisch rijder; u komt bij een laadpunt waar al iemand staat te laden. Met Chargebump kunt u als bestuurder een vriendelijk bericht sturen met een laadverzoek. (misschien ook handig voor intern gebruik)
  IOS - Android
 6. Chargemap
  Een goede app op het gebied van laadpalen zoeken. USP’s zijn o.a. peer2peer platform, connectiviteit met Google Maps en Waze en een laadpas waarmee direct betaald kan worden.
  IOS - Android
 7. Electric Car Taxi Driver 3D simulatie
  Test uw taxirijders vaardigheden in een futuristisch elektrische auto in de grote 3D stad. De moeilijkheidsgraad is gebaseerd op 30 uitdagende niveaus. Ga dit avontuur aan.
  IOS - Android
 8. 3D Electric Car Racing
  Stap in uw favoriete elektrische auto en race in verschillende omgevingen en omstandigheden.
  IOS - Android
 9. Electric car news & vehicles rumors
  Deze app claimt u up to date te houden over Top EV-bedrijven als Tesla Motors, Nissan en BMW.  Niet alleen het nieuws maar ook de geruchten over elektrische auto’s van bijvoorbeeld Apple.  Blijf op de hoogte.
  IOS
 10. Green Car reports
  Deze app laat zien wat er gebeurt en gaat gebeuren in de autoindustrie.  Lees ‘breaking’ news, rijtesten, analyses, video’s etc.
  IOS