Flexibel leasen bij Terberg Leasing 

Om mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt en om in te spelen op de vraag van uw klanten, heeft u behoefte om flexibel te kunnen leasen. Daarvoor hebben we bij Terberg Leasing verschillende oplossingen. Oplossingen voor medewerkers op projectbasis, flexwerkers, medewerkers met een proeftijd of als tijdelijke auto totdat uw nieuw bestelde leaseauto wordt geleverd. Kortom, kort leasen is bij Terberg Leasing geen probleem!

Terberg Shortlease voor flexibele automobiliteit

Voor flexibele automobiliteit biedt Terberg Leasing u twee mogelijkheden, zodat u een wagenpark heeft dat meebeweegt met uw organisatie.

  • Shortlease is het leasen van een auto met een korte flexibele looptijd, waarvan niet duidelijk is hoe lang de auto nodig is. Deze leaseoplossing is voornamelijk geschikt voor medewerkers die een korte periode een auto nodig hebben voor bijvoorbeeld een tijdelijke opdracht.
  • Auto Abonnement beweegt mee met de contractduur van de flexwerker. U kunt auto’s leasen voor minimaal 7 maanden gebaseerd op de nieuwste flexwet (1 juli 2015). Een flexwerker kan binnen 23 maanden tijd maximaal drie keer een tijdelijk contract aangeboden. Eén keer een contract voor 7 maanden en twee keer 8 maanden of 11 en 12 maanden. Dit flexleasecontract is voornamelijk interessant voor flexwerkers. Uw flexwerker beschikt gedurende zijn contract over een leaseauto en alle vertrouwde service van Terberg Leasing.

Bekijk onze leaseoplossingen Shortlease en Auto Abonnement.

Flexibele leasecontracten, wat kan ik verwachten?

Hoe flexibel wilt uw onderneming de mobiliteit hebben? Het is belangrijk dat u flexibel bent en gemakkelijk kunt inspelen op de veranderingen in de markt. Met shortlease kunt u na één maand al per dag kosteloos opzeggen. Dit biedt u een tussentijdse uitstapmogelijkheid, zonder extra kosten. Het zakelijke Auto Abonnement biedt u de mogelijkheid om aan het einde van het contract van de flexwerker de auto kosteloos in te leveren. Dit kan al na 7 maanden. Verder profiteert u van onze full operational lease. Alle services zoals onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en pechhulp zijn inbegrepen uw leasecontract.

Voordelen van flexibel leasen

Flexibel leasen biedt u vele voordelen, afhankelijk van uw mobiliteitsbehoefte. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

  • leasen met de voordelen van full operational lease;
  • het rijden in populaire auto’s;
  • Op korte termijn een auto leasen. Binnen een aantal dagen kunnen wij uw medewerker al voorzien van een passende auto;
  • Bij Extra Flexibel kan uw medewerker op de switchmomenten overstappen op een grotere auto. Dat is na 7, 8 en 8 maanden of na 11 en 12 maanden.

Al onze shortlease auto’s zijn standaard voorzien van airconditioning. Vanaf klasse Medium behoren telefoonvoorbereiding, navigatie en cruisecontrol tot de standaard voorzieningen.

Bekijk de korte termijn leaseoplossingen van Terberg Leasing: Shortlease en Auto Abonnement.

Waarom Terberg Leasing?

  • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
  • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
  • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
  • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons