Fusie-voordeelactie: Kia e-Niro!

Wij fuseren om u nog beter te bedienen en meer te (kunnen) bieden. In de komende periode krijgt u alvast een voorproefje in de vorm van maandelijkse voordeelacties.

Door de fusie hebben wij een groot aantal Kia e-Niro’s kunnen inkopen. Bestelt u nu deze zakelijke en stijlvolle elektrische auto dan rijdt u dit voorjaar al in uw nieuwe e-Niro Zo kunt u direct profiteren van de 4% bijtelling . Het nadeel van zo’n inkoopactie is dat het Op=OP principe geldt.

Sportief, snel en persoonlijke rijstijl

De Niro combineert sterke prestaties, sportief design en een ruim interieur. Deze sportieve auto bewijst dat ruimte en elektrische aandrijving prima samengaan. Handig als u veel spullen vervoert of voor een weekend weg met uw gezin.

Met de e-Niro kunt u krachtig en ononderbroken versnellen zonder hoge toerentallen en schakelen.  Vanuit stilstand bent u in 7,8 seconden naar 100 km/u. En dat ook nog eens zonder CO2-uitstoot.

De e-Niro kent 4 rijprogramma’s. Het is maar net hoe je dag is. Is dat Eco+ (laag verbruik), Eco (meer actieradius), Comfort (prettige stand) en Sport (snelheid).

Wat kost de Kia e-Niro

Voor een persoonlijke aanbieding kunt u contact opnemen met een accountmanager of leaseadviseur via 030 – 288 47 74.

De voordelen in het kort

  • Al vanaf €692,- per maand
  • Snel leverbaar
  • 4% bijtelling
  • Range is 455 kilometer, volgens de WLTP
  • Wij regelen ook de laadvoorziening

Interesse?