Fusie-voordeelactie: Hyundai Kona!

Wij fuseren om u nog beter te bedienen en meer te (kunnen) bieden. In de komende periode krijgt u alvast een voorproefje in de vorm van maandelijkse voordeelacties.

We beginnen met een inkoopactie van een groot aantal elektrische Hyundai’s Kona. Als u nu bestelt, heeft u uw elektrische Kona volgende maand al voor de deur. En dat is bijzonder, want de reguliere levertijd van deze populaire auto is ruim 8 maanden.  Er geldt echter wel het principe van OP=OP.

Dit is een mooi voorbeeld van wat we nu en straks voor u gaan betekenen.

Waarom kiezen voor de Hyundai Kona?

De Hyundai Kona is een fantastische elektrische nieuwkomer. De auto heeft een perfecte wegligging en een heerlijke zit en instap. Met zijn stille en zuinige motor zorgt hij voor de ultieme rijervaring. De Kona rijdt zeer comfortabel, heeft een sportieve uitstraling en uitstekende rijeigenschappen. Terberg Leasing biedt u de luxe versie die al binnen 4 weken voor uw deur kan staan.

Wilt u weten wat deze elektrische alleskunner kost?

Wilt u ook graag snel elektrisch rijden in uw nieuwe elektrische Hyundai Kona? Voor een persoonlijke aanbieding kunt u contact opnemen met uw accountmanager of leaseadviseur.

De voordelen in het kort

  • De prijs is al vanaf € 765,- per maand
  • Range van meer dan 400 kilometer
  • Over volledige bedrag 4% bijtelling
  • Snel leverbaar
  • Snelle laadtijd incl. snellaadmogelijkheid
  • Luxe uitvoering incl. LED-verlichting, elektrisch verstelbare voorstoelen, heads-up display en adaptieve cruise-control
  • Wij regelen ook uw laadpaal.

Interesse?

Stoer en opvallend design

Door een Kona te leasen, is het onmogelijk om onopgemerkt te blijven. Het design is robuust, brutaal en uniek. Hij heeft een krachtige body met stijlvolle lijnen en door de strakke LED-verlichting is de auto een ware eyecatcher. Naast een aantrekkelijk uiterlijk geeft het interieur van de auto u een uitzonderlijk comfortabel gevoel. De hoogstaande materialen geven een prikkelende en chique sensatie.

Plezierig en comfortabel leasen bij Terberg Leasing

Bij Terberg Leasing least u de Hyundai Kona met een head-up display. Op de display zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie die bijdraagt aan een veilige rit. De maximumsnelheid, waarschuwingen en navigatieaanwijzingen worden geprojecteerd in jouw blikveld. De Kona zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op de weg en medeweggebruikers. Naast veiligheid biedt dit systeem ook plezier! Je sluit Apple Carplay en Android Auto eenvoudig aan. Met je favoriete muziek naar de volgende klant rijden, wat wilt u nog meer?

Meer te weten komen over de actie?