Fusie-voordeelactie: Tesla Model 3!

Wij fuseren om u nog beter te bedienen en meer te (kunnen) bieden. In de komende periode krijgt u alvast een voorproefje in de vorm van maandelijkse voordeelacties.

Terberg Leasing en Business Lease Nederland hebben gezamenlijk een mooi aantal Tesla Model 3 kunnen inkopen. Daar laten wij onze klanten graag van mee profiteren. Door u in te schrijven als geïnteresseerde, rijdt u als een van de eerste in deze stijlvolle elektrische auto.

Veilig en stressvrij autorijden

Door Tesla's unieke elektrische aandrijflijn, accelereert deze auto van 0 naar 100 km/u in slechts 3,5 seconden. De topsnelheid is 250 km/u dankzij de verbeterde wegligging en aerodynamica.

Tesla Model 3 heeft geavanceerde autopilotfuncties om u te helpen met de meest vermoeiende aspecten van autorijden. Ook wordt de vooruitstrevende hardware  voor de autopilotfuncties standaard meegeleverd zodat deze auto in de toekomst volledig zelfrijdend zal maken.

Deze auto is gemaakt voor bestuurders die van autorijden houden. De parel van het interieur is het 15 inch touchscreen. Dit touchscreen regelt de meeste functies van de auto. Of u nu het panoramadak wil openen, de airconditioning aanpast of van muziekkanaal verandert. U regelt het met een simpele aanraking.

Lease nu de Tesla Model 3

Wilt u – zonder zorgen – rijden in deze stijlvolle Tesla Model 3? Bel naar onze leaseadviseurs via 030 - 288 4774 en schrijf u in. Zodra ze worden geleverd door Tesla bent u een van de eersten!

De voordelen in het kort

  • U rijdt al voor €890,- p/mnd een Tesla
  • 4% Bijtelling
  • Range is 530 kilometer (WLTP)
  • Wij regelen ook de laadvoorziening
  • Alle services inbegrepen

Interesse?