Kleine auto leasen bij Terberg Leasing

Voor uw business heeft u mobiliteit nodig. Een mobiliteitsinvulling die past bij uw onderneming. Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij u ook kleine leaseauto’s aan met alle voordelen van operationele lease voor volledige ontzorging. Zo helpen wij u bij het vormgeven van uw autoregeling en ontvangt u maar 1 factuur per maand met alle mobiliteitskosten. Daarnaast zijn alle services inbegrepen in het leasetarief. Hierbij kunt u denken aan vervangend vervoer, onderhoud, reparatie en pechhulp. Verder bieden wij heldere rapportages en beantwoorden wij de vragen van uw berijders.

Voordelen van een kleine lease auto

Een kleine auto leasen heeft een aantal voordelen ten opzichte van een ruimere auto. Dit heeft te maken met de compacte klasse. U profiteert van:

  • lager leasetarief;
  • makkelijk te parkeren in de stad;
  • gunstiger in brandstofverbruik;
  • minder wegenbelasting;
  • uw berijders lagere bijtellingskosten.

Modellen kleine lease auto’s bij Terberg Leasing

Zowel via Terberg Leasing als ons online kanaal bieden wij u de populairste kleine modellen. Denk aan de Peugeot 108, Volkswagen Up, Citroën C1 en Toyota Aygo. Het leasetarief is afhankelijk van onder meer het merk, model, de accessoires, aantal kilometers per maand, de looptijd en services. In het maandtarief zijn standaard al veel services inbegrepen zoals onderhoud, vervangend vervoer, verzekeringen, pechhulp en schadeafhandeling. U kunt dit pakket uitbreiden met brandstofpas of winterbandenregeling. Afhankelijk van het aantal privé kilometers met de zakelijke auto heeft de berijder te maken met bijtelling. Rijdt uw medewerker meer dan 500 kilometer per jaar privé in een auto van de zaak, dan moet hij/zij daarvoor belasting betalen.

Bekijk ons aanbod! 

Terberg Leasing is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Wij bieden u van diverse merken kleine lease auto’s aan. Daarnaast hebben wij verschillende goedkopere lease mogelijkheden naast een kleine auto leasen. Een goedkope leaseoplossing is vooral afhankelijk van uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld leasen voor een langere periode? Of juist voor een korter? Voor iedere situatie biedt Terberg Leasing een passende oplossing. Denk aan flexibiliteit, kostenbeheersing, ontzorging en duurzaamheid. Heeft u een grote flexibele schil waarvoor u kleine auto’s nodig heeft? Dan is ons product Auto Abonnement voor u interessant. Wilt u uw bedrijfsvoering verduurzamen? Dan heeft u met ons product Greenlease een totaalaanpak. Verder profiteert u mee van ons inkoopvoordeel waardoor wij u scherpe prijzen kunnen bieden.

Bekijk onze mobiliteitsoplossingen

Wilt u een advies op basis van uw situatie? Neem contact op met onze ervaren leaseadviseurs via (030) 288 47 74.

Waarom Terberg Leasing?

  • Mobiliteitsoplossingen voor Personenwagens en Bedrijfswagens
  • Ruim 45 jaar ervaring in de leasebranche
  • Met meer dan 125 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar
  • Leasen bij de meest ondernemende leasemaatschappij van Nederland

Meer over ons