Uw lease auto kopen of goed onderhouden occasions overnemen?

Heeft u zorgeloos gereden met uw lease auto en zit u er aan te denken om de auto te kopen aan het einde van het leasecontract? Dat kan bij ons! Terberg Leasing heeft de mogelijkheid om aan het einde van de looptijd de leaseauto te kopen. Vanaf 3 maanden voor het einde van het contract kunt u de prijs opvragen voor het kopen van uw lease auto.

Een leaseauto kopen vs. opnieuw leasen

Een leaseauto kopen heeft een aantal voordelen:

  • de prijs van het kopen van uw huidige leaseauto is voordeliger dan een occasion op de automarkt;
  • de leaseauto is altijd goed onderhouden omdat de services in het leasetarief zijn inbegrepen.

U kunt er ook voor kiezen om opnieuw te gaan leasen. U stapt weer in een splinternieuwe auto! Verder blijft u profiteren van onze services zoals onderhoud, verzekering, banden en 24-uurs pech hulp. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Is er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? De leaseprijs blijft hetzelfde. Naast zakelijk leasen is er ook de mogelijkheid om privé te leasen via Justlease.nl .

De keuze is afhankelijk van uw behoefte!

 

Een leaseauto kopen bij Terberg Leasing

Na afloop van de contractduur kunt u de leaseauto bij Terberg Leasing overnemen. De overname van een leaseauto is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een occasion via de dealer. Bovendien weet u in welke staat de auto verkeert en koopt u geen kat in de zak.

Bij Terberg Leasing hebben we ook de mogelijkheid om een occasion te kopen. Wij beschikken over een gevarieerd aanbod van dealeronderhouden occasions. De occasions worden aangeboden tegen scherpen prijzen en hebben een volledige onderhouds- en schadehistorie.

Benieuwd naar de prijs van uw leaseauto? Vraag de overnameprijs aan. Vul het formulier in met de juiste gegevens en u ontvangt zo snel mogelijk de verkoopprijs.

Wilt u meer informatie over de overname van uw leaseauto of andere mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via
(030) 288 47 74