Mobiliteit die met u meebeweegt

Als de ondernemende leasemaatschappij van Nederland weten wij wat u beweegt. Wij voorzien in een eerlijk advies, gericht op uw specifieke situatie en behoeften. Zodat uw focus op de onderneming kan blijven. Met ruim 120 enthousiaste medewerkers dragen wij dagelijks bij aan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteitsoplossingen.

Terberg Leasing is onderdeel van Terberg Group, een familiebedrijf dat al ruim 145 jaar actief is in de automotive: een familie van ondernemers die weet wat ondernemers beweegt.

Laat Terberg Leasing u ook ontzorgen

Mobiliteit is een brede term. Ons dienstenpakket strekt zich dan ook uit over personenauto’s, bedrijfswagens, maatwerk inrichting en het volledig uit handen nemen van wagenparkbeheer. Zonder in te leveren op de mate van inzicht en door deze zelfs te verbeteren: bijvoorbeeld door middel van periodieke rapportages. U heeft geen omkijken meer naar inkoop, onderhoud, schade-afhandeling, administratie, berijdersvragen etc.

Dat is bij ons in goede handen en bij u uit handen

Onze missie en visie

Terberg Leasing is van origine een familiebedrijf. Zorg voor continuïteit, langdurige één-op-één relaties en ondernemerschap zitten in onze genen.

Bekijk onze missie

Geschiedenis

Opgericht op 9 januari 1970 en gestart als een ondersteunende activiteit voor de Terberg-dealerbedrijven. Van verhuur is het accent verschoven naar leasing.

Ontdek onze Geschiedenis

Kwaliteit

We zijn continu bezig met het optimaliseren van de processen. Voor het innoveren en stimuleren van procesverbetering maken wij gebruik van interne en externe audits.

Lees meer

Dit kunnen wij voor u betekenen

Het is ons doel om u als ondernemer en ondernemende organisatie in beweging te krijgen en te houden. Dat doen we door middel van innovatieve oplossingen en mogelijkheden. Als u op zoek bent naar flexibiliteit, kostenbesparingen, duurzaamheid en/of ontzorging nemen wij de invulling ervan voor onze rekening. Uiteraard met uw wensen als uitgangspunt.

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper