Breng een bezoek aan de BouwBeurs 2015!

Onderzoek heeft uitgewezen dat directeuren en/of eigenaren van bedrijven het meest de BouwBeurs bezoeken (35%). Daarvan werkt 23% in de aannemerij, heeft 8% een klussenbedrijf (inclusief zzp’ers) of is 4% werkzaam in de afbouw. Het merendeel van de beursbezoekers heeft een bedrijfsomvang van 1-10 werknemers (Bezoekersregistratie van VNU Exhibitions).

Een bedrijfswagen is een essentieel ´gereedschap´ bij uw werkzaamheden. Of u nu zzp’er bent of directeur van een klussenbedrijf bent, het is voor u belangrijk dat de bedrijfswagen aansluit op uw bedrijfsvoering.

Bedrijfswagenleasen.nl

Wilt u een standaard oplossing of een specifieke automerk/model met een eigen inrichting? Dit is geen enkel probleem, via onze online leaseoplossing ‘’Bedrijfswagenleasen.nl’’ vindt u gemakkelijk een bedrijfswagen die aansluit op uw vervoersbehoefte. Er is altijd een oplossing voor uw specifieke probleem met ons brede aanbod, van kleine tot grote bedrijfswagens met dubbele cabine.

Bent u zzp’er, ondernemer of directeur? Bedrijfswagenleasen.nl van Terberg Leasing biedt u een passende vervoersoplossing!

Bezoek onze stand op de BouwBeurs in Hal 12, stand B086!

 

Inschrijven »

Menu