De AutoRAI is terug!

Vanaf 17 t/m 26 april 2015 vindt de AutoRAI plaats in het Europa- en Hollandcomplex van de Amsterdam RAI. Het grootste auto-evenement van Nederland is na 4 jaar afwezigheid weer helemaal terug. De AutoRAI biedt voor ieder wat wils met exclusieve modellen, live demo’s en innovatieve concept cars.

Alle autoliefhebbers in Nederland kunnen op deze beurs een compleet overzicht van primeurs, speciale uitvoeringen, supercars en klassiekers verwachten. De AutoRAI heeft al 47 automerken met 500 auto’s en ruim 90 primeurs bevestigd. Op de AutoRAI in Amsterdam kunt u zich dus goed oriënteren op een nieuwe leaseauto. We zetten een aantal primeurs voor u op een rij:

  • Ford komt met vier nieuwe modellen: Ford Focus RS, Ford C-MAX, Ford S-MAX en Ford Edge;
  • Opel laat drie modellen voor het eerst in Nederland zien: Opel KARL, Opel OnStar en Corsa OPC;
  • Volvo heeft de volgende publieksprimeurs: Volvo XC90, Volvo S60 en V60 Cross Country.

Duurzaamheid

Als eerste automerk presenteert Nissan op de AutoRAI 2015 alleen elektrische voertuigen. Nissan laat enkel de personenauto LEAF en de bestelwagen e-NV200 (Evalia) zien. Dit is een nieuw statement waarmee het bedrijf streeft naar een duurzame toekomst met efficiënte mobiliteitsoplossingen. Dit sluit aan op ons duurzaamheidsbeleid. Samen met onze duurzame leaseoplossingen en tools kunt u uw duurzame ambitie verwezenlijken.

Innovatie

Ook is er op de RAI aandacht voor interactie met innovatieve mogelijkheden. Zo staat ACE (Automotive Center of Expertise) met het Innovation LAB op de AutoRai. In het Innovation LAB vindt u alle nieuwe ontwikkelingen op autogebied: het dashboard van de toekomst, een tegenwind auto, moderne brandstoffen, cooperative adaptive cruise control en nog veel meer!

 

Deze ontwikkelingen horen bij de huidige tijd en geven antwoord op vragen vanuit de markt. Wij als leasemaatschappij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om aan te sluiten op uw behoefte!

 

Naast het Innovation LAB is er op de beurs de mogelijkheid om proef te rijden in innovatieve auto’s, een auto te leren controleren en een bezoek te brengen aan de racehal met supercars en simulatoren.

AutoRAI

Menu