Noordkaap Challenge – De laatste lootjes…

Vandaag rijden de teams van Hammerdal naar de hoofdstad van Noorwegen, Oslo. Het is inmiddels dag 11 van de Noordkaap Challenge en de teams hebben nog twee dagen te gaan tot de finish in Haarlem waar de cheque wordt overhandigd in het Glazen Huis.

De teams doen hun uiterste best om voor de finish nog zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik in oorlog- en conflictgebieden, het thema van 3FM Serious Request 2014.

Team Justlease.nl (bestaande uit Pim en Manon) heeft gisteren ook weer een aantal challenges uitgevoerd. Zo heeft het team een overheerlijke tosti voor Kimberley Klaver gemaakt, melk gedronken afkomstig van een rendier en is er voor twee sponsoren een ijs… sneeuwsculptuur gemaakt!

Vanavond staat er weer een challenge op het programma en misschien wel de grootste… Voor  €610,- zal er een overheerlijke schapenkop genaamd ‘smalahove’ gegeten worden. Dit traditionele Noorse gerecht wordt eerst ontdaan van wol, vel en hersenen, waarna het ongeveer drie uur wordt gekookt. Benieuwd of deze challenge wordt volbracht, ‘zie het op ‘Team Justlease.nl’

Pim en Manon – Team Justlease.nl

Pim en Manon

Menu