Dochteronderneming Justlease.nl ontvangt als eerste online autoleasemaatschappij het Thuiswinkel Waarborg

Justlease.nl, dochteronderneming van Terberg Leasing, heeft op 5 november jl. als de eerste online autoleasemaatschappij het certificaat van Thuiswinkel Waarborg ontvangen van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van zo’n 2200 (web)winkels in Nederland.

Het certificaat is een kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en Justlease.nl is de eerste aanbieder in haar branche die dit keurmerk mag voeren. De consument weet dankzij het Thuiswinkel Waarborg dat het online bij Justlease.nl veilig en vertrouwd kan kopen.

Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org: “We zijn heel blij dat we ons eerste private lease-lid hebben mogen verwelkomen. Justlease.nl geeft hiermee een duidelijk statement op het gebied van transparantie en betrouwbaarheid richting de consument.”

 

Veilig online winkelen

Justlease.nl, marktleider op het gebied van private leasing, heeft twee jaar geleden een eigen web-omgeving gecreëerd voor private lease-klanten. Een omgeving die volledig is gericht op de wensen van de moderne klant om online een leasecontract af te sluiten. Dit online koopproces heeft Justlease.nl ontwikkeld binnen de eisen van het Thuiswinkel Waarborg om zo voor klanten een beschermde omgeving te bieden.

Renate Hemerik, directeur VNA: “Prive leasen speelt in op de mobiliteitsbehoefte van de consument en maakt dat ook zij kunnen gaan genieten van de voordelen die autoleasing biedt. Dit certificaat betekent een geweldige stap voorwaarts richting zorgeloze automobiliteit voor de consument, chapeau Justlease.nl!”

 

Menu