DriveGuide een van de genomineerden voor de TIM Awards

DriveGuide een van de genomineerden voor de TIM Awards

DriveGuide is een van de genomineerden voor de Tim Award* voor Most Innovative Sourcing Vendor die is uitgereikt op 27 maart jl. tijdens het CIO- dinner. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de dienstverleners die innovatie niet alleen als marketingterm zien maar dit ook in de praktijk brengen. 

DriveGuide, onderdeel van Terberg Leasing, is in eerste instantie ontwikkeld voor de eigen leasevloot. Al snel bleek dat het product ook particuliere autobezitters aanspreekt. DriveGuide is een alles-in-één oplossing die je op je reis ondersteunt met persoonlijke en praktische informatie. Isa Verweijen, Productowner van DriveGuide: “DriveGuide wordt hét platform voor mobiliteit. Met DriveGuide maken we reizen leuker, gemakkelijker, veiliger en goedkoper. DriveGuide past bij MaaS, Mobility as a Service.”

Elke auto met een OBD II-poort kan de DriveGuide gebruiken. Vrijwel alle auto’s die na 1997 zijn geproduceerd, bevatten zo’n OBD-poort. Het systeem koppelt de informatie van de ‘on board computer’ aan verschillende diensten: betaalstop parkeren, kilometerregistratie, autostatus, rijgedrag en pechhulp. Daarnaast is de DriveGuide uitgerust met een Buddy, een persoonlijke assistent voor onderweg. De buddy assisteert op het vlak van veiligheid, noodhulp, schade, routebegeleiding en bij medische en technische vragen.

*The Innovation Manager (TIM) Awards, is een initiatief van ICT Media en CIO Magazine. De awards, Timmies en Tommies zijn bedoeld om innovatieve projecten op het gebied van IT te belonen en te stimuleren. TIM bezoekt elk jaar organisaties om innovatieve mensen en projecten te vinden die getuigen van passie en creativiteit.

Menu