Emissievrije toekomst bedrijfswagens

Emissievrije toekomst bedrijfswagens

Om steden aantrekkelijk te houden voor bewoners, ondernemers, bezoekers en investeerders streven gemeenten en ondernemers naar emissievrije stadsdistributie en busvervoer in 2025.

In Amsterdam zijn circa 3 op de 10 vervoersbewegingen voor goederen of diensten

Met de groei van steden nemen de vervoerstromen van goederen en diensten in de stad toe. De vele conventionele bestelauto’s, vrachtwagens, bussen en taxi’s die elke dag rondrijden zijn een belangrijke bron van lucht- en geluidsvervuiling. Schoon, stil en efficiënt vervoer is nodig. De ambitie is: zero-emissie.

Ca. 80% van het stedelijk vrachtverkeer is bestelauto: een markt met een groeiend elektrisch aanbod.

Steeds meer organisaties investeren in elektrisch vervoer. De implementatie van deze duurzame oplossing gaat niet vanzelf. Samen met de gemeente Amsterdam en diverse marktpartijen werkt de Hogeschool van Amsterdam aan een grootschalige inzet van elektrische voertuigen middels het project E-mobility & City Logistics. Een belangrijk project op weg naar emissievrije stadsdistributie in 2025. Meer informatie vindt u hier.

Terberg Leasing Bedrijfswagens levert 100% van de elektrische bedrijfswagens

Ons team van Bedrijfswagens volgt deze ontwikkelingen op de voet. Zowel op het gebied van onderzoek, productie van elektrische bedrijfswagens en oplaadstations. Wilt u met onze specialisten van gedachten wisselen over emissievrije toekomst? Dan maken wij daar graag tijd voor. U kunt bellen naar
030 – 280 75 80 of mailen naar bedrijfswagens@terbergleasing.nl voor een afspraak.

 

Menu