Introductie Terberg Leasing Plus, mobiliteit speciaal voor zzp’ers

Introductie Terberg Leasing Plus, mobiliteit speciaal voor zzp’ers

Veel zzp’ers worstelen met de vraag hoe ze hun zakelijk vervoer moeten regelen. Is het slim om een auto te kopen of te leasen, op de zaak of juist privé? Waar doe je verstandig aan en is dat over een jaar nog steeds verstandig? En kun je wel leasen als je net bent gestart? Voor al dit soort vragen van zelfstandig ondernemers heeft Terberg Leasing op 22 april jl. een speciaal online platform geïntroduceerd: Leasing Plus. Zzp’ers krijgen er advies op maat. Zonder dat dit veel tijd kost. Want de zzp’er besteedt zijn of haar uren liever aan ondernemen.

Zoveel zzp’ers, zoveel behoeften

De auto is met stip het favoriete vervoermiddel van de zzp’er. 87% Van de zzp’ers reist het liefst met de auto, gevolgd door de fiets en de trein. Zit je klant middenin het centrum van een drukke stad, dan is het praktischer om de trein te pakken of de (elektrische) fiets. Maar werk je op een bedrijventerrein of heb je veel materiaal bij je, dan is een auto weer handig of zelfs onmisbaar. Leasen is een optie, maar welke vorm kies je dan? Een zakelijk Auto Abonnement, zakelijke lease of privé lease? Alles hangt ook weer samen met je (financiële) situatie en wat het meest aansluit bij je manier van werken en behoeften. Bij het Leasing Plus platform helpen ze je om de juiste keuze te maken.

Terberg Leasing Plus voor passend advies

Via de website krijg je antwoorden op je vragen, maar er zijn ook experts, zoals fiscalisten. Zij geven advies, afgestemd op je persoonlijke situatie en wensen. Ook als het gaat om de financiële aspecten en kredietacceptaties. Als zzp’er kom je heel snel terecht in een wereld waarin je cijfers moet overleggen voordat je een leasecontract kan afsluiten. Voor zakelijke lease heb je bijvoorbeeld jaarcijfers nodig. Als je net begonnen bent, heb je die niet. Dan zijn er andere manieren van accepteren waardoor leasen wel lukt. Ook daarover krijg je bij Terberg Leasing Plus advies. Kijk voor meer informatie op https://plus.terbergleasing.nl.

 

Menu