Justlease.nl en Terberg Leasing hoofdsponsor Noordkaap Challenge 2014

Zojuist is bekend gemaakt dat Terberg Leasing samen met haar dochteronderneming Justlease.nl dit jaar hoofdsponsor is van de Noordkaap Challenge van 3FM Serious Request.

Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. De Noordkaap Challenge is 4 jaar geleden gestart om fondsen te werven voor 3FM Serious Request.

Hieronder vindt u het eerste persbericht. Houd onze website in de gaten voor updates rond de Noorkaap Challenge.

Persbericht

NOORDKAAP CHALLENGE 2014: HANDEN OP HET STUUR VOOR 3FM SERIOUS REQUEST

Op maandag 8 december geeft Giel! Live on air tijdens de ochtendshow op 3FM tussen 6.00-7.00 uur het startschot voor de biggest ever editie van de Noordkaap Challenge voor 3FM Serious Request. Dit jaar vragen we aandacht voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld.

De 70 teams van de Noordkaap Challenge tikken de Arctic Circle af, ontmoeten ‘de Kerstman’ in zijn natuurlijke habitat, parkeren op de Noordkaap en jagen op het Noorderlicht om op 20 december in Haarlem te finishen. Daar wordt de cheque met de totale opbrengst overhandigd aan de DJ’s in het Glazen Huis.

De Noordkaap Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Justlease.nl en haar duurzame ‘moeder’ Terberg Leasing B.V. Beide bedrijven laten hiermee hun sociale gezicht zien en maken zich sterk om tijdens de Challenge zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp van het Rode Kruis.

De deelnemers cruisen niet alleen over ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht, maar voeren ondertussen ook opdrachten uit voor het goede doel.

Vorig jaar voegden Viktoria Koblenko en 3FM DJ Herman Hofman zich bij de charity karavaan en dit jaar zijn er twee BN-ers én een 3FM-er die de Noordkaap gaan aantikken. Wie dat zijn, wordt op 28 november a.s. bekendgemaakt.

Noordkaap Challenge 2014

Menu