Justlease.nl hoofdsponsor van team van Ireen Wüst

Justlease.nl hoofdsponsor van team van Ireen Wüst

Justlease.nl, onderdeel van Terberg Leasing, is de nieuwe hoofdsponsor van het Team4Gold van Ireen Wüst. De in april 2015 door Ireen Wüst en sportmarketing bureau House of Sports opgerichte schaatsploeg gaat – vanaf 24 december 2015 – verder onder de naam Team Justlease.nl.

A.s. zondag zal Ireen met haar ploeg tijdens het KPN NK Afstanden in Thialf voor het eerst uitkomen onder de nieuwe naam Team Justlease.nl. Justlease.nl wil als sponsor in samenwerking met de bestaande partners een belangrijke bijdrage leveren aan het verwezenlijken van het doel van de schaatsploeg; het behalen van goud tijdens de volgende winterspelen.

Ireen: “Met mijn eigen ploeg heb ik bewust gekozen voor de combinatie van zekerheid en vrijheid. We hebben met 8 topschaatsers een ijzersterk team samengesteld. Het materiaal, de begeleiding, de organisatie, alles is tot in de puntjes geregeld. Tezamen met onze nieuwe sponsor geeft dit ons de stevige basis die we nodig hebben om dat goud te pakken. We gaan recht op ons doel af – route richting 2018 – maar wel op onze manier. Juist daarom past Justlease.nl, een partij die de lat ook altijd hoog legt, zo goed als naamgevende sponsor bij ons team.”

Rogier van Ewijk, CEO van Terberg Leasing, moederbedrijf van Justlease.nl: “Net als Ireen en haar ploeg kiezen onze klanten voor enerzijds zekerheid en anderzijds vrijheid. Dat zijn ook precies de waarden van Justlease.nl. Ze komen naadloos overeen. Wij bieden met Justlease.nl aan particulieren de zekerheid van een nieuwe auto. Maar dan wel gecombineerd met de vrijheid van uiterst flexibele leaseoplossingen. De samenwerking met de ploeg van Ireen Wüst is voor ons daarom ook een heel logische.”

Ireen Wüst is met onder andere drie maal olympisch goud (Turijn 2006, Vancouver 2010 en Sochi 2014) Nederlands meest succesvolle Olympiër. Met Team Justlease.nl gaat ze opnieuw voor goud tijdens de 2018 winterspelen in Pyeongchang.

Menu