Medux ontvangt Lean and Green Award op stand van Terberg Leasing Bedrijfswagens

Medux ontvangt Lean and Green Award op stand van Terberg Leasing Bedrijfswagens

Zorg- en welzijnshulpmiddelenbedrijf Medux heeft dinsdag 20 oktober jl.nl op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam een Lean and Green Award in ontvangst genomen. Met deze Lean and Green Award laat Medux zien dat zij zich actief inzet haar logistieke proces duurzamer te maken, voor mens en milieu.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Medux op de 3 P’s, People, Planet en Profit, een ontwikkelingsprogramma opgezet waar de verduurzaming van het wagenpark, bestaande uit 480 bedrijfsauto’s, onderdeel van is. Voor het wagenpark van Medux, met haar labels Medipoint, Harting-Bank en Vitalis is daardoor een CO2 reductie van 20,7% gerealiseerd.

Deze uitstootreductie is door vernieuwingen op het gebied van motoren, wagengewicht en beheerst en gecontroleerd rijgedrag mogelijk gemaakt. Dit, in samenwerking met haar partners BP, ECOdrive, Karhof, Mercedes-Benz, RitAssist en Terberg Leasing. Op de BedrijfsautoRAI zijn deze vernieuwingen terug te vinden op de stands van Karhof en Terberg Leasing Bedrijfswagens.

Het is een mooie erkenning om als eerste organisatie in de zorg- en welzijnshulpmiddelenmarkt deze award te ontvangen. Medux gaat dan ook met trots het Lean and Green logo op de bedrijfswagens van Medipoint, Harting-Bank en Vitalis tonen.

 

image001

Menu