Mijd de spits en pak je winst!

Als je regelmatig met de auto binnen de driehoek Utrecht – Hilversum – Amersfoort rijdt, dan kosten files en vertragingen je waarschijnlijk een hoop tijd en ergernis. Dat is niet nodig. Doe mee met Spitsvrij, want Spitsvrij levert je veel tijd op. Tijd die je aan leukere dingen dan de ochtendspits kunt besteden. Spitsvrij is pure tijdwinst! En als toegift: je spaart meteen voor mooie cadeaus. Wij nodigen je van harte uit mee te doen met Spitsvrij!

Tijd voor leuke dingen! Je kunt sparen voor leuke cadeaus: denk hierbij aan bioscoopbonnen, boekenbonnen, entreekaartjes voor attracties, leuke arrangementen voor dagjes uit, een beauty- of sauna-arrangement, tijdschriften, speelgoed, design artikelen en tal van andere aantrekkelijke producten. Meer cadeaus waarvoor je kunt sparen zien? Op de homepage van Spitsvrij.nl staat een link naar het SterKado assortiment in de webshop van Spitsvrij.

Aanmelden?

Op www.spitsvrij.nl kan je je aanmelden en vind je meer informatie. Wees er wel snel bij want het aantal deelnemers is gelimiteerd! Klik op ‘klik hier’ in het blauwe aanmeldblok op de website van Spitsvrij: je kunt in het aanmeldproces aangeven dat je in een leaseauto rijdt.

Menu