Nu beschikbaar: de eerste Terberg Financial Times!

Op 20 februari jl. is de eerste editie van de Terberg Financial Times naar de stakeholders van Terberg Leasing verzonden. Dit is een nieuwsbrief die u meer informatie biedt dan het dagelijkse nieuws over mobiliteit en de passende mobiliteitsoplossingen.

De ontwikkelingen die in de toekomst worden verwacht, beïnvloeden de mobiliteit. Deze ontwikkelingen worden in deze nieuwsbrief inzichtelijk gemaakt. Aan de hand van de volgende factoren: demografie, economie, innovatie, politieke besluitvorming en infrastructuur. Het onderwerp ‘mobiliteit’ wordt steeds belangrijker, kijkend naar het ‘Nieuwe werken’, de economische groei en het mobiliteitsbudget.

Wij bespreken in de Terberg Financial Times onder meer de volgende ontwikkelingen:

  • een sterke toename van het aantal flexwerkers op de arbeidsmarkt, en dan met name een groei van het aantal zzp’ers;
  • de sterke groei van deelauto’s als mobiliteitsoplossing voor incidentele, lange verplaatsingen. Nederland telt inmiddels zo’n 11.000 deelauto’s;
  • de grote steden weer groeien: er is een vestigingsoverschot van vooral jonge mensen. Door de voortgaande binnenlandse migratie concentreert de Nederlandse bevolking zich de komende jaren meer en meer in de sterk verstedelijkte gebieden;
  • de stijging van de arbeidsproductiviteit. Driekwart van de werkgevers vindt dat de arbeidsproductiviteit toeneemt door flexibel werken, ook wel het ‘Nieuwe werken’ genoemd;
  • het mobiliteitsbudget. De helft van de Nederlanders geeft namelijk aan voor een mobiliteitsbudget te kiezen als dat mogelijk zou zijn.

Als professionele mobiliteitsgebruiker, bent u vaak degene die beslist over grote investeringen met betrekking tot de mobiliteit van de werknemers. Dit is precies de reden dat de Terberg Financial Times tweemaal per jaar wordt aangeboden om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Zo hopen wij dat deze nieuwsbrief helpt bij het nemen van passende mobiliteitsbeslissingen.

Wilt u ook op de hoogte blijven van de zaken die de mobiliteit van u en uw medewerkers beïnvloedt? Schrijf u hieronder in en ontvang de Terberg Financial Times tweemaal per jaar.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Menu