Online leasen van bedrijfswagens nu heel eenvoudig

Als eerste leasemaatschappij in Nederland bieden wij de mogelijkheid om heel gemakkelijk een bedrijfswagen uit te zoeken die past bij de vervoersbehoefte. Via de online oplossing www.bedrijfswagenleasen.nl is het voor ondernemers en directies mogelijk om online een bedrijfswagen te leasen.

Online oplossing

Onderzoek onder onze klanten heeft uitgewezen dat 70% van de ondernemers uit het MKB op zoek is naar een gestandaardiseerde online oplossing voor het leasen van hun bedrijfsvervoer. Onze nieuwe site stelt (potentiële) klanten in staat om zelf op een eenvoudige en snelle manier de bedrijfswagen samen te stellen, om deze vervolgens tegen een aantrekkelijk leasetarief aan te vragen.

Selectief aanbod

Op de site wordt een beperkt aantal modellen aangeboden binnen 5 segmenten; compact, midden, groot, midden dubbele cabine en groot dubbele cabine. Per model zijn er drie uitvoeringen mogelijk. Een unieke eigenschap zijn de drie gestandaardiseerde inbouwpakketten. Deze voorzien in vrijwel alle wensen.

Combinatie van specialismen

Terberg Leasing combineert met www.bedrijfswagenleasen.nl twee van haar specialismen; bedrijfswagen lease en online leaseoplossingen. Dankzij het selectieve aanbod, gestandaardiseerde inbouw en het zelf samenstellen door de klant, is de prijs bovendien zeer concurrerend.

 

[gridbutton link=”http://www.bedrijfswagenleasen.nl/” color=blue size=normal]Bezoek Bedrijfswagenleasen.nl »[/gridbutton]

Menu