Terberg Leasing a.s. zondag bij RTL7!

De ‘Succes Award’ is de grootste ondernemersprijs van Nederland: deze is bedoeld voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie. Volgens de nominatiecommissie scoort Terberg Leasing boven­gemiddeld op het gebied van klantenservice, expertise en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Omwille van deze resultaten is Terberg Leasing gekozen als winnaar van de leasebranche en daarmee genomineerd voor de Nationale TV Succes Award 2013.

Als genomineerde worden wij gepresenteerd aan de Nederlandse kijker in het programma ‘De succes­factor’. Op zondag 8 december wordt ons 3 minuten item uitgezonden op RTL 7 om 09:00 uur en om 12:55 uur met een herhaling op zaterdag 14 december 12:30 uur. Op www.desuccesfactor.com is na zondag een uitgebreider item te zien evenals de top 5 van de leasebranche.

 

Nadat op 4 januari 2014 de laatste uitzending van Succesfactor is geweest, kan het publiek stemmen wie er op 25 januari 2014 naar huis gaat met ‘De nationale TV Succes Award’. Natuurlijk gaan we er alles aan doen om stemmen te winnen. U hoort nog van ons…

Menu