Terberg Leasing: Automotive Company of the Year 2015-2016

Terberg Leasing: Automotive Company of the Year 2015-2016

Terberg Leasing is een van de drie finalisten van de verkiezing Automotive Company of the Year 2015-2016 van vakblad Automotive. Deze branchebrede automotive verkiezing kent nog twee andere genomineerden, te weten Dealerholding Broekhuis Groep en remmenspecialist ABS All Brake Systems.

De Innovam-RDC Automotive Company of the Year verkiezing is de opvolger van de bekende Automotive Manager van het Jaar award. De finalisten zijn onderworpen aan een bedrijfsonderzoek door adviesbureaus KPMG en Heiwegen Consultancy en worden in december nog aan de tand gevoeld door de jury onder leiding van voorzitter Frits van Bruggen met Eric Berkhof van de Van Mossel Groep, Robert Keus (digitaal innovatiebureau Brthrs) en Norbert van den Eijnden (Alphabet International) en Van Bruggen.

De winnaar van 2015 – 2016 wordt bekend gemaakt tijdens het Innovam-RDC Automotive Gala op 29 januari 2016 in Bilderberg hotel ’t Speulderbos in Garderen. Tijdens dit gala wordt ook de Talent of the Year award uitgereikt. Hierin zijn Sander Jansen (salesdirecteur GM Nederland), Arnout Veld (facilitair directeur Stern Groep) en Jasper Verweij (directeur DAT Nederland) doorgedrongen tot de finale. Zij hebben een assessment ondergaan door Heiwegen Consultancy en zullen zich ook nog voor de genoemde jury presenteren.

Wij houden u via de website en onze LinkedIn bedrijfspagina op de hoogte van de verkiezing en het Gala.

FullSizeRender

Menu