Terberg Leasing Bedrijfswagens op de Bouwbeurs 2017

Terberg Leasing Bedrijfswagens op de Bouwbeurs 2017

Van 6 tot en met 10 februari aanstaande staat Jaarbeurs Utrecht weer in het teken van de Bouwbeurs. Dit jaar met het thema ‘Mensen die het gaan maken’. Vanzelfsprekend is Terberg Leasing daar aanwezig met haar bedrijfswagenspecialisten die u vindt in Hal 12, stand B038.

 

De Bouwbeurs draait dit jaar om een aantal trends. Om te beginnen met Innovatie in producten, materialen, gebruikswijzen et cetera. Gevolgd door Digitalisering en Duurzaamheid. Honderden standhouders staan voor u klaar om uw vakkennis te vergroten en uw netwerk te ontmoeten.

 

Bij Terberg Leasing vindt u de ontwikkelingen binnen de Bedrijfswagenmarkt. Niet alleen nieuwe auto’s en vakgerichte inrichting maar ook services waardoor u altijd mobiel kunt zijn. Nieuwsgierig? Daarnaast kunt u op de stand meedoen aan een spannend avontuur en is de beursaanbieding meer dan de moeite van het bezoek waard.

 

Graag zien we u tijdens de Bouwbeurs, De openingstijden zijn dagelijks van 9.30 – 17.30 uur. Op donderdag is er een avondopenstelling tot 20.30 uur. We raden u aan met de trein naar Utrecht te komen. Dit is het meest comfortabel en bovendien krijgt u naar de Bouwbeurs korting op uw NS-ticket.

 

Schrijf u hier gratis in

 

Menu