Terberg Leasing kiest ook in de toekomst voor laadoplossingen van NewMotion

Terberg Leasing kiest ook in de toekomst voor laadoplossingen van NewMotion

Never change a winning team. Na een jarenlange succesvolle samenwerking hebben wij opnieuw voor NewMotion gekozen als partner voor laadoplossingen voor elektrische auto’s. Samen werken wij voor onze klanten die elektrisch willen rijden en wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken.  Wat kan NewMotion voor u betekenen? NewMotion ontwerpt, ontwikkelt  en ondersteunt slimme laadoplossingen waaronder laadpalen (verbonden met de cloud), laaddiensten, een mobiele app en een laadpas die toegang geeft tot tienduizenden laadpalen in Europa.  Met deze laadoplossingen bent u klaar voor de toekomst.

Beheer en inzicht

Via uw persoonlijke myNewMotion-portaal kunt u uw laadpalen en laadpassen beheren. En krijgt u online inzicht in relevante gegevens zoals CO2-besparing, laadtijden en het aantal laadsessies. U kunt de energiekosten voor het opladen automatisch laten vergoeden door uw werknemers of gasten. Stel daarnaast zelf tarieven in voor het gebruik van de laadpalen, bijvoorbeeld gratis voor medewerkers en tegen betaling voor anderen. Optimaliseer het gebruik

Het is een veelvoorkomend bedrijfsprobleem dat opgeladen elektrische auto’s ingeplugd blijven en de laadpalen bezet houden. Met het systeem van NewMotion kunt u het laadgedrag en de laadpatronen monitoren en uw laadpalen op afstand bedienen. In de Group Charge App kunnen uw medewerkers in een wachtrij staan voor het opladen en met elkaar overleggen om elektrische auto’s te verplaatsen zodra deze ‘vol’ zijn. Dit resulteert in optimaal gebruik en lage totale eigendomskosten (TCO).

Toekomstig en kostenefficiënt

Met deze laadoplossingen is uw bedrijf klaar voor toekomstige uitbreiding. Dynamic Load Balancing zorgt voor optimaal gebruik van de beschikbare stroom. Daarnaast kunt u met het installatieproces eenvoudig uw laadlocatie uitbreiden. Met NewMotion weet u zeker dat u nooit méér laadpalen installeert dan nodig.

Thuis laden

Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers met een lease auto ook thuis gemakkelijk hun auto kunnen laden? Dan heeft NewMotion daar ook een oplossing voor. Zodat uw medewerkers de auto gemakkelijk thuis kunnen opladen terwijl deze geparkeerd staat. En waarmee bijvoorbeeld de laadkosten voor het thuis laden, automatisch worden vergoed.  Zo gemakkelijk kunt u het maken.

Heeft u interesse?

NewMotion biedt u advies op maat en helpt u graag met het opzetten van een slimme laadinfrastructuur. Voor persoonlijk contact kunt u contact opnemen met een van de NewMotion specialisten: +31 (0) 88 01 09 502 of via advies@newmotion.com.

Lees meer over NewMotion’s laadoplossingen voor kantoorlocaties.

Menu