Terberg met Google op MKB Ondernemers Congres

Terberg met Google op MKB Ondernemers Congres

Partner van grootste MKB evenement van Nederland

MKB Ondernemers Congres Terberg Leasing
Terberg Leasing is partner van het MKB Ondernemers Congres op 27 oktober in het Beatrix theater in Utrecht. Een evenement dat geen ondernemer mag missen. Dat is dan ook de reden dat Terberg – als ondernemer pur sang – tijdens dit event flink zal uitpakken voor de ruim 1.500 aanwezige ondernemers.

Break-out sessie met Google Automotive

Terberg Leasing verzorgt een breakout sessie tezamen met Jochem de Jong van Google Automotive. Terberg en Google vinden elkaar in ondernemerschap en vanuit deze innovatieve kracht kijken we naar de ‘toekomst van automotive’. Rijden we over 15 jaar nog in auto’s? En hoe dan? En wat verwachten we uberhaupt van mobiliteit of speelt zich dat alleen nog in ons hoofd af via VR?

De sessie is ‘breaking news’ en AnneMarie Bruning van o.a. Wakker Nederland zorgt dat de aanwezigen op interactieve wijze van zich doen gelden.

Opnamestudio op de beurs

Altijd al met een bekende Nederlander achter het stuur van een Jaquar cabrio willen zitten? Dat kan. Annemarie Brüning interviewt ondernemers over hun bedrijf en mobiliteit. Terberg Leasing is aanwezig met een opnamestudio en een Jaquar van waaruit Annemarie opereert. Elke ondernemer kan een korte video laten maken en deze delen via Twitter, LinkedIn of Facebook!

MKB Ondernemers Congres met Jort kelder, Klaas Knot, Roland Kahn, Annemarie van Gaal …..

Voor u als ondernemer is dit Congres dé kans om nieuwe inspiratie en inzichten op te doen. Het thema is ‘Veerkracht’. Zo’n 50 sprekers van naam en faam, delen hun ervaringen en kennis om ondernemers te helpen hun veerkracht te vergroten.

Programma

  • 13.00: Inloop en ontvangst
  • 14.00: Plenaire kick-off met Jort Kelder, Klaas Knot, Roland Kahn, Annemarie van Gaal
  • 15.00 – 20.00: Break-out sessies. Kies zelf de sessies die u aanspreken en geniet ondertussen van wereldse gerechten
  • 20.30: Plenaire afsluiting
  • 21.30: Borrel

Terberg Leasing: Ondernemers in hart en ziel

Terberg Leasing is een onderdeel van de Terberg Group, een familiebedrijf dat al ruim 145 jaar actief is in de automotive: een familie van ondernemers die weet wat ondernemers beweegt. De oorsprong ligt bij Johannes Bernardus Terberg die in 1869 zijn bedrijf als hoefsmid startte. Wat begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met 2.400 medewerkers. Meer over Terberg Leasing.

Jort Kelder nodigt u uit!

Menu