Terberg Times met Google’s Automotive

Bekijk onze nieuwe uitgave van de Terberg Times. In deze nieuwe uitgave vindt u achtergrondinformatie over Terberg Leasing, acties, columns, nieuws betreffende klanten en recent autonieuws.

Veiligheid in de auto gaat voor alles, aldus Google Inc.

Het online winkelen neemt hand over hand toe. Toch worden er nog weinig auto’s verkocht via internet. Private lease kent echter een snelle groei.

Niet alleen de online ontwikkelingen zijn van belang voor de automotive. Op het gebied van technologie in de automotive wil Google een stap verder gaan met ontwikkelen. Inmiddels kunnen tablets, telefoons en tv’s allemaal met elkaar verbonden worden. Jochem de Jong, Global business development manager automotive Google Inc, wil daar de auto op een veilige manier aan toevoegen. In het interview met Jochem de Jong worden onder meer de volgende onderwerpen besproken: de zelfrijdende auto, veiligheid en de Android auto.

Wat komt er nog meer aan bod in nummer 41 van de Terberg Times:
–      Scenario’s van Mobiliteit
Terberg Leasing heeft een online tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om complexe berekeningen uit te voeren om zo inzichtelijk te krijgen wat bepaalde keuze voor uw organisatie kunnen betekenen. Met als doel een efficiënter wagenpark voor elke onderneming.
–       Olie en gas goedkoper
De prijzen voor zowel olie als gas zijn beduidend lager dan in 2014. .
–       Sterke groei deelauto’s
Nederland telt zo’n 110.000 autodelers blijkt uit onderzoek van TNS NIPO. Men kiest voornamelijk voor deze mobiliteitsoplossing bij incidentele, lange verplaatsingen.
–       Fiscale veranderingen 2015 in het kort

  • Vanaf 1 januari 2015 zijn vooral de CO2-grenzen van de 14%- en 20% bijtellingscategorie aangescherpt.
  • De brandstofaccijns is per 1 januari 2015 verhoogd met 0,9%.

Wilt u ook op de hoogte blijven van de zaken omtrent de markt en auto leasing? Schrijf u hieronder in en ontvang de Terberg Times tweemaal per jaar.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Menu