Terberg/Justlease.nl ontwikkelt nieuwe schaatsapp

Terberg/Justlease.nl ontwikkelt nieuwe schaatsapp

Afgelopen week werd tijdens de KPN Afstanden in Thialf de IJSMEESTER-app voor schaatsliefhebbers gelanceerd. IJSMEESTERS is het platform dat schaatsliefhebbers nieuws en entertainment door de ogen van de schaatsers brengt. Door het schaatsnieuws vanuit de beleving van de schaatsers zelf te brengen, geeft IJsmeesters op een unieke manier toegang tot de wereld van het langebaanschaatsen. Dichtbij en direct. De unieke content levert een mix op van korte directe berichten en persoonlijke, intieme reportages.

Voor de echte fan maakt het IJSMEESTER platform het mogelijk om heel dicht bij de schaatsers te komen. Er is een spaarprogramma opgenomen, waar schaatsfans digitale zegels, de zogeheten IJsblokjes, kunnen sparen. Hiermee krijgen fans privileges, kunnen zij heel dicht bij de schaatsers komen of maken ze kans op het winnen van prijzen.

Het initiatief voor de ontwikkeling van de app komt vanuit Justlease.nl, sponsor van de schaatsploeg van Ireen Wüst en Antoinette de Jong. Als schaatsliefhebbers hebben zij er expliciet voor gekozen om zich niet op hun eigen ploeg te richten, maar het geheel van langebaanschaatsen te belichten.

Directeur Rogier van Ewijk van Justlease.nl licht toe: “Wij vinden het als innovatief bedrijf belangrijk om ook binnen het langebaanschaatsen innovaties te introduceren. Ontwikkelingen realiseren die de beleving rondom het schaatsen ten goede komen. Wij luisteren als bedrijf naar onze klanten, dus als sponsor ook naar de schaatsfans. Vanuit die behoefte is deze app ontwikkeld. Deze is dan ook bestemd voor alle schaatsfans en niet alleen de fans van onze ploeg. Want hoe meer mensen plezier beleven aan het schaatsen, hoe beter dat is voor alle betrokken partijen. Dat heeft dan vervolgens weer een positieve uitwerking op het schaatsen an sich. Het is niet voor niets dat andere ploegen en partners van het schaatsen al zijn aangehaakt.”

De unieke combinatie van content, interactie en activatie zorgt ervoor dat IJSMEESTERS dé app is voor schaatsfans om dicht bij het langebaanschaatsen te staan. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOs en is gratis te gebruiken.

Menu