Veelbelovend programma MobiliteitsRAI in oktober

Veelbelovend programma MobiliteitsRAI in oktober

Alles weten over de laatste stand van zaken op het gebied van mobiliteit? Zet de MobiliteitsRAI dan maar vast in de agenda. De MobiliteitsRAI (opvolger van de BedrijfsautoRAI) is het trefpunt van en voor de mobiliteitssector. Het evenement vindt plaats op 19, 20 en 21 oktober in de RAI in Amsterdam. Naast de toekomst van het wegtransport, het Transportlab en de RAI/BOVAG Aftermarket studie geven bestelautomerken acte de presence op de Nationale Bestelauto Summit.

Het RAI MobiliteitsCongres biedt een breed podium aan professionals uit de mobiliteitssector, producenten, beleidsmakers en politici, om hun kennis en visie te delen. In het kennistheater op de beursvloer vindt drie dagen lang een uitgebreid programma plaats van uiteenlopende presentaties en workshops. Deze zijn gericht op transporteurs, fleetowners, logistiek dienstverleners, verladers, chauffeurs en autoservice- en garagebedrijven.

In korte interactieve sessies worden innovatieve onderwerpen behandeld die aansluiten op de dagelijkse praktijk. Denk aan thema’s als milieuzonering, regelgeving en stedelijke distributie. De toekomst van het wegtransport staat centraal bij diverse seminars, debatten, presentaties en netwerkborrels. Ook komen in hackatons en demo’s van TransportLab de meest recente ontwikkelingen aan bod op het gebied van transport en mobiele toepassingen.

Tijdens de Bestelauto Summit wordt de gezamenlijke agenda voor de toekomst opgesteld. De Aftermarket scenario-studies geven een inkijkje in trends, veranderkrachten en toekomstscenario’s voor de aftersales markt.

Kortom, de MobiliteitsRAI belooft een veelzijdig evenement te worden om nieuwe kennis en inspiratie op te doen en collega’s uit de branche te ontmoeten.

Menu