Wint Justlease.nl de Thuiswinkel Awards

Op 5 maart 2015 wordt aan de beste webwinkels de Thuiswinkel Awards uitgereikt. Justlease.nl is de online dochter van Terberg Leasing en zij maakt goede kans een Award te winnen in de categorie Webwinkel met Auto’s en Accessoires.

Justlease.nl wil de beste webwinkel zijn voor de particuliere klant

Een belangrijk aspect om de beste webwinkel te worden, zijn de ervaringen van de klant. Justlease.nl doet dit jaar mee aan de Thuiswinkel Awards om een indruk te krijgen van de ervaringen die particuliere klanten hebben met Justlease.nl en de leaseoplossingen die mobiliteit biedt voor de particuliere automobilist. Daarnaast worden de reacties gebruikt om de webwinkel te verbeteren om zo in te blijven spelen op de wensen van de particuliere klant. Justlease.nl wil immers de beste webwinkel zijn voor haar klanten!

Net als bij Terberg Leasing staat de klant bij Private Lease van Justlease.nl centraal. Bij Private lease kunnen werknemers, zzp-ers of AOW’ers tegen een vast laag maandbedrag als particulier een auto leasen.

Nationale Thuiswinkel Awards

De Nationale Thuiswinkel Awards is een idee vanThuiswinkel.org met als doel het organiseren van onafhankelijke Awards-verkiezingen voor webwinkels. Deze Award draagt bij aan e-commerce; het verkopen van producten en/of diensten online aan particuliere klanten. Klik hier voor meer informatie.

Menu