Wint ‘onze’ Stella de challenge in Australië?

Aanstaande zondag is het zover, dan start de World Solar Challenge in Australië. Gaat Stella, de eerste solar gezinsauto, op zondag 13 oktober de prestigieuze eerste prijs in de wacht slepen?

Stella, de eerste solar gezinsauto voor 4 inzittenden, is dit jaar ontwikkeld door 22 studenten van de TU Eindhoven. Zoals u wellicht al eerder hebt gelezen, sponsort Terberg Leasing de ontwikkeling, bouw en ‘race’ van Stella. Dit sponsorproject past naadloos bij onze merkwaarden ‘duurzaam’ en ‘innovatief’. Zoals wij de uitdaging aangaan om in 2015 de meest duurzame en innovatieve leasemaatschappij van Nederland te zijn, gaat het team van TU Eindhoven de uitdaging aan deze challenge op 13 oktober te winnen.

 

Na ruim 3.000 kilometer en 7 dagen ‘racen’ weten we of Stella als eerste over de streep is gekomen. Wij van Terberg Leasing zullen de studenten zoveel mogelijk volgen. U kunt dat ook doen via onze website www.terbergleasing.nl onder het kopje ‘nieuws’.

U kunt de race ook ‘live’ volgen via een routekaart op www.worldsolarchallenge.org. Houdt u rekening met + 7,5 uur tijdsverschil. In ieder geval wordt op deze website elke dag een live stream met een nieuwsupdate uitgezonden. Daarnaast zendt het Solar Team Eindhoven zelf ook nieuws uit – in de vorm van persbericht/foto update/videofilm uit – via www.solarteameindhoven.nl of www.tue.nl/ste.

 

 

 

Menu