Turnkey oplossing bedrijfswagen bespaart tijd en geld

Turnkey oplossing bedrijfswagen bespaart tijd en geld
Utrecht, 31 mei 2017

Turnkey oplossingen zijn ontstaan om klanten nog meer werk uit handen te nemen dat niet bij hun ‘core business’ hoort. Besteed een bouw- of installatiebedrijf het regelen van de juiste bedrijfswagen uit, dan bespaart men daarmee maar liefst 66 uur werk. Dat zijn ruim 8 volle werkdagen. De omzet van die ruime week gaat bij een turnkey bedrijfswagen niet verloren.

Immers, de tijd die nodig is om de markt te onderzoeken, te onderhandelen met leveranciers, na te denken en te beslissen over inrichting en telematica…het wordt door een specialist geregeld, terwijl de ondernemer zijn werkzaamheden kan verrichten.

Bijkomend voordeel is, naar nu blijkt, dat er niet alleen 66 uur werk wordt bespaard, maar dat er ook aanzienlijke efficiency-voordelen op de lange termijn zijn. Deze zijn het gevolg van intelligent ingerichte bedrijfswagens en laat zich vertalen naar extra omzet die het bedrijf kan behalen.

Dat een goed ingerichte bedrijfswagen bijdraagt aan efficiënter werken kan door Strukton wagenparkbeheerder Jaap Muller bevestigd worden. Strukton is al jaren klant bij Terberg Leasing en het omvangrijke turnkey-wagenpark levert een bewezen tijdswinst van zo’n 2 uur per week per auto is. Strukton’s wagenpark telt maar liefst 1500 auto’s. Hun verhaal is hier te zien Strukton testimonial.

Op jaarbasis betekent het ter indicatie een extra omzet per auto:
2 werkuren x 45 werkweken x 50 euro per uur = 4500 euro per jaar.

Ondernemers kunnen hier hun voordeel mee doen. Voor meer informatie over ‘Turnkey-oplossingen’ ga naar: www.terbergleasing.nl/turnkey-oplossing

Menu