ISO 9001

Sinds augustus 2016 voldoet Terberg Leasing aan de nieuwste ISO certificering norm: ISO 9001:2015. We zijn continu bezig met het optimaliseren van de processen. Voor het innoveren en het stimuleren van procesverbetering maken wij gebruik van interne en externe audits.

Naast de belangen van onze stakeholders vormen klachtenmanagement, klanttevredenheidsonderzoeken en berijders feedback-onderzoeken belangrijke input voor de verdere verbetering van de processen.

ISO 14001

Terberg Leasing is ISO 14001:2015 gecertificeerd. Deze ISO-certificering is een internationale norm voor een milieumanagementsysteem binnen een organisatie. Binnen onze afdelingen zijn er verschillende doelstellingen opgesteld voor CO2-reductie. Door deze doelstellingen beheersen en optimaliseren we de prestaties op het gebied van milieu.

Lees het Maatschappelijk verslag

ISO zelfverklaring 26000

Terberg Leasing beschikt sinds 2015 over de ISO-zelfverklaring 26000:2010. Deze ISO-norm gaat in op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties. Door middel van deze verklaring scherpt Terberg Leasing haar maatschappelijke verantwoordelijkheid verder aan. De ISO 26000-norm is gebaseerd op 7 MVO-principes:

  1. Accountability (verantwoordelijkheid nemen en verantwoording afleggen)
  2. Transparantie
  3. Ethisch gedrag
  4. Respect voor stakeholderbelangen
  5. Respect voor wet- en regelgeving
  6. Respect voor internationale gedragsnormen
  7. Respect voor mensenrechten

Door ons te houden aan bovenstaande punten zijn we niet alleen transparant voor u als klant. Hiermee garanderen we dat we ons volledig houden aan wet- en regelgeving en dat we de geldende gedragsnormen volgen binnen alle onderdelen van onze organisatie.

Lees de Zelfverklaring ISO 26000

Lees de Prioriteitenmatrix

Lees de Referentiematrix

Certificaat Duurzaam Autoleasen

Een groep vooraanstaande en ambitieuze leasemaatschappijen – waaronder Terberg Leasing - hebben het initiatief genomen tot het label: Duurzaam Autoleasen. Het zijn leasemaatschappijen met een missie om u optimaal te ondersteunen met duurzame mobiliteit. Zij doen dit met concrete zaken en doelstellingen.

Het certificaat Duurzaam Autoleasen is een initiatief van stichting Duurzaam Repareren en staat voor een duurzame bedrijfsvoering en strategie.

Duurzaam autoleasen certificaat

Meer weten over duurzaam autoleasen? Bekijk de video.

Heeft u vragen over onze ISO certificeringen?

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Meest gestelde vragen

Op zoek naar antwoord op vragen over procedures bij Terberg Leasing?

Via onze FAQ vindt u snel per onderwerp antwoord op
de meest gestelde vragen.

Naar de FAQ