Altijd verder

Wij snappen dat u geen tijd heeft voor mooie verhalen over leasen.

U wilt gewoon verder. Aan het werk met mensen die met een goed voorstel komen. En die van de hoed en de rand weten als het gaat om ondernemen. Omdat ze het zelf ook doen.

Terberg Leasing houdt de vaart er in. Met heldere oplossingen voor personenauto’s, bedrijfswagens en andere vormen van mobiliteit. Innovatief, duurzaam en wendbaar. Anders schiet het niet op. En opschieten moet het, want zonder succesvolle ondernemers is onze economie nergens.

Zelf zitten wij ook niet stil. Klanten servicen is onze business, en alleen met actief meedenken en meedoen komen wij ergens. Zonder blabla maar gewoon, informeel, als ondernemers onder elkaar. Lease- en mobiliteitsoplossingen voor ondernemers, ondernemende organisaties en hun medewerkers. Heldere en logische oplossingen voor wagenparken, auto’s, bedrijfswagens en mobiliteit. Natuurlijk zijn deze vernieuwend, vanzelfsprekend flexibel en uiteraard duurzaam.

Terberg Leasing is van origine een familiebedrijf. Zorg voor continuïteit, langdurige één-op-één relaties en ondernemerschap zitten in onze genen. Wij willen altijd verder. Met klanten die net zo weinig met stilstand hebben als wij.

“Het is onze missie om ervoor te zorgen dat ondernemers en ondernemende organisaties de vaart erin kunnen houden. In hun bedrijf en daarmee in de Nederlandse economie. Zo dragen wij bij aan de welvaart en het welzijn van onze samenleving.”
Rogier van Ewijk, algemeen directeur.

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper