Onze familie

Terberg Leasing is onderdeel van Terberg Group, een familiebedrijf dat al ruim 145 jaar actief is in de automotive: een familie van ondernemers die weet wat ondernemers beweegt. Met 28 werkmaatschappijen in 9 landen is de Terberg Group één van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen. Terberg Group legt de nadruk op innovatie, transformatie en waardecreatie. In onderstaande video komen deze kernwaarden naar voren evenals het familiegevoel.

Terberg Leasing

Als de ondernemende leasemaatschappij van Nederland weten wij wat u beweegt. Wij voorzien in een eerlijk advies, gericht op uw specifieke situatie en behoeften. Zodat uw focus op de onderneming kan blijven. Met ruim 120 enthousiaste medewerkers dragen wij dagelijks bij aan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteitsoplossingen.

Ontdek onze mobiliteitsoplossingen

Bedrijfsonderdelen

Terberg Leasing bevat de bedrijfsonderdelen Justlease.nl
en Orange. Justlease.nl is een dochter en pionier op het gebied van Private Lease. Orange is een volledig online kanaal waar ondernemers de meest populaire leaseauto’s kunnen bestellen tegen de scherpste leasetarieven

Maak kennis met onze bedrijfsonderdelen

Terberg Group:
Ondernemers in hart en ziel

Terberg Leasing is een onderdeel van de Terberg Group. De oorsprong ligt bij Johannes Bernardus Terberg die in 1869 zijn bedrijf als hoefsmid startte. Wat begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met 2.400 medewerkers.

Lees verder

Terberg Leasing Online:
Uw mobiliteit direct online geregeld

Terberg Leasing Online is het online kanaal van Terberg Leasing. Door de online focus is zowel beslissen als autorijden nog sneller en gemakkelijker. Populaire modellen veelal vanuit voorraad leasen – en dat tegen de meest scherpe tarieven en de beste service op maat.

Lees verder

Justlease.nl:
De nummer 1 in private lease

Private lease is sterk in opkomst. Deze leasevorm maakt het mogelijk om als particulier een nieuwe leaseauto te rijden. Private lease kan ook onderdeel zijn van het mobiliteitsbudget: door een auto privé te leasen en deze voor zakelijke ritten te gebruiken.

Lees verder

Wij helpen u graag verder

Telefoon
030 288 47 74
E-mail
info@terbergleasing.nl

Doordeweeks bereikbaar van 8:15 tot 17:30

Kopen of Leasen?

Wat past het best bij úw bedrijf?

Auto’s in eigen beheer of auto’s leasen?
Download de white paper ‘Kopen of leasen’

Download de whitepaper